Kjøpe proscar på nett Norge

Kjøp Proscar

Bruken av Proscar er en velprøvd og klinisk berettiget til å behandle benign prostatahyperplasi (BPH). Alle nordmenn kan kjøpe Proscar, som ønsker å bruke legemidlet med godt etablert rykte for å behandle hematuri i forbindelse med BPH.

Proscar er en syntetisk antiandorgenom og dets virkning er på grunn av hemming av androgen mekanismen for forekomst og utvikling av BPH. Aktiv Finasterid bestanddel reduserer konsentrasjonen av dihydrotestosteron (DHT) – den aktive formen av testosteron. Proscar hemmer aktiviteten av det intracellulære 5aR enzymet, som bestemmer omdannelsen av testosteron til det mer aktive form.

Proscar fremmer til effektiv reduksjon av DHT-nivået i blodet, som leder til en reduksjon i prostatastørrelse.

Under påvirkning av legemiddel hormonet reduserer alvorlighetsgraden av symptomene på benign prostataforstørrelse som:

  • stagnasjon av urin
  • reduksjon av urinstrømmen
  • vanskelig urinering
  • blokkering av urinveiene.

Og dermed fungerer Proscar på alle de store patogenetiske mekanismer for BPH. Reduksjonen i prostatavolum reduserer risikoen for sykdomsprogresjon.

Ved kjøpe Proscar legemidler menn ikke trenger å bekymre for hva medisinen reduserer seksuell lyst og har en negativ innvirkning på kjønnliv. Proscar negativ effekt på seksuell helse er midlertidig og erektil funksjon er fullstendig gjenopprettes sammen med langvarig bruk av legemidlet.

Proscar absorberes raskt, og har nesten 100% av biotilgjengelighet etter oral administrering. Inntak av fett og høy-kalori mat påvirker ikke graden på legemiddel absorpsjon. Den maksimale plasmakonsentrasjon oppnås etter omtrent 2 timer etter oral administrering. Halveringstiden av Proscar kan være 6-8 timer, og halveringstid er ca 6-15 timer hos menn eldre enn 70 år.

Hver Proscar tablett inneholder 5 mg av aktiv Finasteride bestanddel. Pakking av 28-tabletter er 130 kr, prisen per 98 tabletter av Proscar er 373.60 kr. Men ved kjøp av Proscar på nett kostnaden av legemidler er mye lavere enn i et vanlig apotek.

Det er nok til å ta en tablett av Proscar daglig når som helst på dagen uavhengig av måltider, for å løse problemer med vannlating. Grad av symptomatisk forbedring avhenger av den opprinnelige størrelsen av prostata.

Proscar er indikert for langtidsbehandling for BPH for å oppnå en klinisk effekt. Proscar bør tas i minst 6 måneder, til tross for redusert forekomst av sykdomssymptomer BPH kan oppstå i de første ukene. Forsvinningen av de kliniske symptomene på BPH oppstår vanligvis etter ett års av legemiddel bruken.

Et stort antall av eksperimentelle og kliniske studier har vist at langvarig bruk av Proscar (mer enn 4 år) ledsaget av en reduksjon i prostatavolum med 20% av den opprinnelige. DHT-konsentrasjon i blodet reduseres med ca 70%. urinstrømningshastigheten øker med ca 15%.

Proscar fordeler for behandling av BPH:

  • reduserer forekomsten av akutt urinretensjon;
  • reduserer muligheten for kirurgi;
  • ingen negativ innvirkning på erektil funksjon;
  • forbedrer pasientens kvaliteten på livet.

Proscar hindrer dannelse av nye blodkar i prostatakjertelen og reduserer microvessel densitet. Dette forklarer effektiviteten av Proscar for behandling av BPH, som kompliseres ved hematuri (blod i urin).

Gravide kvinner bør unngå all kontakt med tablettene etter kjøpet av Proscar. Legemiddelet kan føre til nedsatt utvikling av mannlige kjønnsorganer hos mann foster hvis aktivt Finasterid bestanddel i en hvilken som helst måte kommer inn i kroppen av den fremtidige mor.

Proscar er det første legemiddel på basis av Finasterid, som ble brukt for å redusere prostata. Det nye legemiddel ble syntetisert i 1984. Kliniske studier har blitt gjennomført to år senere, som viste Proscar effekten for å behandle BPH. Proscar ble først brukt i klinisk praksis for å løse problemer med vannlating i 1992.

Datoen for første markedsføringstillatelse av Proscar i Norge – 11 mars 1993. Farmagon og Merck Sharp & Dohme farmasøytiske selskaper er en norsk leverandør av Proscar legemiddel. Medisiner for å forbedre vannlating solgt under generiske (ikke-patentert) navn i Norge.

Proscar vedrører til kategorier av legemidler for langvarig bruk. Ifølge norsk lovgivning, skriver lege blå resept til pasienten for behandling av alvorlig og langvarig sykdom som BPH. Dette betyr at en pasient betaler bare 36% av den totale kostnaden per legemidlet pakken. Hoveddelen av utgifter ved kjøp Proscar overtar Folketrygden.

Proscar er den mest undersøkte legemiddel for behandling av BPH i dag. Lett tilgjengelighet Proscar fra et økonomisk perspektiv gir muligheten til å anbefale legemidlet for utbredt bruk ved urologisk praksis.