Kjøpe flagyl på nett

Kjøp Flagyl

Flagyl – en moderne meget aktivt legemiddel som har et bredt spektrum av aktivitet mot patogene infeksiøse og parasittiske infeksjoner . Kjøpe Flagyl kan alle pasienter i Norge som har behov for å ta medisin for å behandle anaerobe infeksjoner i åndedrettsorganene, urinveiene, mage-tarmkanalen , rosacea og leishmaniasis.

Flagyl er en antimikrobiell og antiparasittisk legemiddel med bredt spektrum av virkning. Mekanismen for virkningen av den aktive Metronidazol bestanddel er å hemme syntese av nukleinsyrer som er nødvendig for mikroorganismene. Overtredelse av DNA bakterier som til slutt fører til deres død.

Flagyl har en høy gjennomtrengningsevne og biotilgjengelighet etter oral administrering og injeksjonsadministrering. Flagyl absorberes langsommere ved rektal administrering enn etter oral administrasjon eller injeksjon administrering.

Tiden for å nå maksimal konsentrasjon i blodplasma er avhengig av anvendelsen:

 • ved administreres intravenøst: 20 minutter
 • ved oral administrering: 1-3 timer
 • ved rektal administrering: 4-15 timmer

Flagyl praktisk talt ikke absorberes i den systemiske sirkulasjonen og har ingen systemisk eksponering etter intravaginal administrering.

Man kan velge en av de fem doseringsformer av Flagyl i norske apotek:

 • tabletter 400 mg
 • vagitorier 500 mg
 • suppositorie 500 mg
 • oral suspensjon 40 mg/ml
 • væske for infusjon 5 mg/ml.

Pris av Flagyl kan variere 72,80 til 1471,80 kroner vanlige apotek. Pasienten kan kjøpe Flagyl på nett, for å spare penger.

Behandling av anaerobe infeksjoner hos voksne begynner med intravenøs av Flagyl 1,5-2 mg per dag i løpet av 3 dager. Deretter en annen 5-7 dager bør ta 2-5 tabletter daglig.

Det er mulig å bruke en rektal suppositorie, dersom pasienten opplever oppkast eller kvalme etter oral administrering av Flagyl. Det er nok å administrere inn en suppositorie 3 ganger om dagen for å fjerne bakterier og parasitter.

Det anbefales kombinasjonsbehandling med Flagyl antibiotika av tetracyklingruppen og protonpumpehemmere (PPI) for å eliminere Helicobacter pylori. Det anbefales å ta en tablett Flagyl 400 mg tre ganger daglig. Utrydding av Helicobacter pylori kan ta 1-2 uker.

Vagitorier Flagyl brukes i forbindelse med orale former av legemidlene for behandling av vaginal trichomoniasis. Med daglig bruk av en vagitorie med 5 tabletter Flagyl 400 mg (eller 50 ml oral suspensjon) i en enkelt dose så kan du bli kvitt trichomoniasis på bare 10 dager.

Pasienten må gjennomgå en medisinsk undersøkelse med legen for å få en resept for å begynne å bruke medisiner. Men pasienten kan forenkle kjøp av Flagyl gjennom registrering i et av de nettapoteker. En person vil være i stand til å bestille levering av medisiner til hjem.

Flagyl har alle kriterier som kreves for et effektivt legemiddel for behandling av infeksjonssykdommer:

 • lav toksisitet og god toleranse;
 • muligheten for systemisk og lokal administrering;
 • det er minst 95% av den totale antall av pasienter som er kurert;
 • optimale varigheten av anvendelsen: 3-10 dager;
 • et minimum risikoen for mikrobiell resistens til behandling.

Resistance av mikroorganismer til Flagyl effekten er ikke et klinisk problem. Resistens av infeksjonssykdommer og parasittinfeksjoner kan overvinnes i de fleste tilfeller ved å øke varigheten av legemiddeladministrering.

Flagyl var det første legemiddelet på grunnlag av Metronidazol. Det nye legemiddel ble syntetisert i Rhône-Poulenc franske laboratorium i 1957. Tre år senere, legemiddel ble først brukt i ambulerende praksis for behandling av trichomoniasis infeksjon.

Kliniske studier har bekreftet den antibakterielle aktivitet av Flagyl i 1962. Men legene har anbefalt å kjøpe Flagyl eksklusivt for bruk i antiparasittbehandling frem til midten av 1970-tallet.

Sanofi-Aventis farmasiselskapet er en norsk leverandør Flagyl. Vagitorier Flagyl ble registrert første – 3 april 1970.

Deretter, i løpet av 14 år resten doseformer av legemidlet dukket opp på norske legemiddelmarkedet:

 • tabletter – 14 august 1974
 • suppositorie – 6 mars 1981
 • væske for injiserbart – 26 august 1981
 • oral suspensjon – 24 april 1984.

Nordmennene kan bruke ikke bare Flagyl for antimikrobiell og antiparasittbehandling. Man kan kjøpe legemiddel mot anaerobe infeksjoner under Zidoval merke. Samt Metronidazol er på salg under ikke-patentert navn.