Kjøpe reductil på nett i utlandet

Kjøp Reductil

Reductil var et populært legemiddelet for vektreduksjon. Ta legemiddel mot vektreduksjon kan overvektige pasienter med eller uten samtidige risikofaktorer: diabetes, dyslipidemia og annen. Det var mulig å kjøpe Reductil i mange norske apotek inntil 2010.

Reductil tilhører en klasse av legemidler under «anorectics» navnet. Legemidlet har en sterk stimulerende effekt på sentralnervesystemet og det kardiovaskulære systemet.

Reductil virkningsmekanisme er basert på reopptak av monoaminer (særlig i serotonin) i hypothalamus kjernene – områder av hjernen, som påvirker reguleringen av foringsadferd.

Reductil har en effekt på appetitt etter:

  • redusering mengden av mat som forbrukes;
  • forsterking av energiforbruket ved forsterknings termogenesis;
  • hurtige oppnåelse av metthet og varigheten av denne.

Så Reductil er effektivt i kampen mot fedme hos dem som finner det vanskelig å begrense inntaket av mat, for de som ikke kan motstå synet av deilig mat og/eller spiser mat om kvelden og om natten.

Reductil absorberes raskt etter oral administrering. Tiden for å nå maksimal konsentrasjon i plasma er 3-4 timer, halveringstiden – er 1,1 timer. Fullstendig fjernelse av Reductil fra kroppen utføres etter omtrent 15 dager etter siste dose.

Pasienten måtte ha en resept fra en lege for å kjøpe Reductil i vanlige apotek. Pasienter som ikke hadde muligheten til tid for en medisinsk undersøkelse var i stand til å finne et medikament for å bekjempe overvekt i nettapoteker.

Hver kapsel av Reductil kan innbefatte 10 eller 15 mg av aktiv Sibutramin bestanddel. Kapslene bør tas bare en gang om dagen, helst om morgenen og uavhengig av måltidet. Alle overvektige pasienter eldre enn 16 år kan bli kvitt overflødig vekt.

Det er nok å ta en kapsel av Reductil 10 mg daglig til pasienten for å redusere mengden av mat konsumert og fjerning av overflødige kgs.Den daglige dose kan økes til 15 mg, når det ikke er noen klinisk signifikant vekttap etter en måned anvendelse av Reductil. Den totale varigheten av Reductil bruk bør ikke overstige ett år.

Fordeler som kan oppnås ved bruk av Reductil:

  • økning av insulinsensitivitet hos overvektige pasienter med diabetes;
  • vektreduksjon hadde en positiv innvirkning på metabolismen og blodtrykket;
  • legemidlet hadde evnen ikke bare reduserer, men også holde de oppnådde kroppsvekt på grunn av normalisering av spiseatferd.

Produksjon av Sibutramin-medisin har stoppet for i dag.Men til tross for dette, er det fortsatt en mulighet til å foreta et kjøp av Reductil på nettet i Norge. Men legemidlet er falske. Derfor anbefales det til pasienter å avstå fra et kjøp av Reductil i nettapotek, ettersom legemidlet kan skade helse.

Reductil var ikke den første legemiddel som basert på Sibutramin. Legemiddel for vektreduksjon er utviklet av tyske farmasøytiske Knoll AG selskapet (et datterselskap av Abbott). Det var opprinnelig ment å bruke det nye legemidlet som et antidepressivum. Men kliniske studier viste at Sibutramin har klart anorektisk virkning .

Sibutramin ble godkjent i Mexico og USA i 1997 og ble deretter på salg under Meridia merkenavnet. Legemidlet for vektreduksjon ble godkjent i de fleste EU-landene fra januar 1999.

det ble mulig å kjøpe Reductil i Norge siden 2001, da selskapet Abbott (for tiden Abbvie) fikk markedsføringstillatelse for salg av legemidler. Det har blitt foreskrevet for mer enn 90 000 doser av Reductil i Norge i perioden 2004-2008. Denne satsen har gradvis redusert til 21 000 etter 2008. Handelsvare omsetning av Reductil var ca $40 millioner i Norge i 2010.

Legemiddelet for vekttap har blitt gjenstand for oppmerksomhet fra helsemyndighetene i flere europeiske land, inkludert Norge og til tross for Reductil kommersiell suksess og popularitet blant overvektige personer. Økning av blodtrykket hos noen pasienter som tok legemidlet for vekttap var grunnen for vurdering av Reductil sikkerhet.

Kliniske studier har ikke etablert noen årsakssammenheng mellom bruk av Reductil og forekomsten kardiovaskulære problemer. Men i 2002 ble inkludert anbefalingene i instruksjonene til forsiktig bruk av legemidler til personer med: hjerneslag, hjertesvikt, hjertearytmi og ukontrollert hypertensjon.

European Medicine Agency’s Committee for Medicinal Products for Human Use (CHMP) har besluttet å suspendere salg av Reductil og andre Sibutramin-medisin på grunn av økning kardiovaskulære hendelser hyppighten i 2010. Legemiddel for vektreduksjon er ikke lenger på salg i Norge. Det er også ikke mulig å kjøpe Reductil i utlandet.

Ved beslutning av CHMP, vil et forbud mot salg av Reductil og andre Sibutramin-medisin operere så lenge produsenten av legemidlet (Abbvie selskapet) gir ikke forskningsdata for å identifisere en gruppe pasienter som fordelene med Reductil er åpenbart høyere enn den potensielle risikoen.