Piller mot Menstruasjon

menstruasjon-piller

Menstruasjon (mens) er en del av kvinners natur, noe som indikerer at kvinnen er klar til å unnfange et barn. Men det er neppe en kvinne som ikke er enig med det faktum at menstruasjonen kommer ofte til feil tid, ødelegger alle planer og ødelegger stemningen. Men få kvinner vet at utbruddet av menstruasjonssyklusen kan bli forsinket.

Piller mot mensen som tillater å utsette starten av menstruasjonen blir brukt i moderne medisin. De brukes av idrettsutøvere før konkurranse, mange artister, samt enkle kvinner som trenger å kunstig utsette menstruasjonen.

I dag kan alle kvinner kjøpe piller mot mensen, men ikke alle av dem kan bruke disse pillene. Piller mot mensen inkluderer kombinasjons-p-piller og gestagen. Typisk for å forsinke mensen, bør en kvinne ta to pakker av kombinerte p-piller etter hverandre.

Hvis en kvinne tar monofasisk prevensjon, bør hun ikke ta en pause mellom inntaket av disse pillene, etter å ha fullført den første pakken, bør hun umiddelbart starte den andre. Her er den preventive effekten av disse pillene mot mensen sikret.

Hvis en kvinne tar tre-fase kombinasjons-p-piller (kombinasjonspiller), når hun starter den nye pakken, bør hun ta bare tredje fase piller. I dette tilfellet er flere midler for beskyttelse mot uønsket graviditet nødvendig.

Progestogener blir ofte brukt for å endre varigheten av menstruasjonssyklusen. Progestin p-piller (eller minipiller) bør tas 14 dager eller minst 5 dager før mensen.

Kvinner som tar minipiller bør være klar over at disse stoffene kan bidra til menstruasjonsforstyrrelser. Hvis en kvinne med uregelmessig menstruasjon ønsker å kjøpe piller mot menstruasjon online uten resept, bør hun lære informasjon om kontraindikasjoner av progestin piller før hun bestiller.

Som piller mot mensen, bruker noen kvinner Antiblødning medisin Dicynone. På samme måte som andre hemostatiske midler, virker Dicynone på veggene av blodkar. Bare i nødstilfeller, kan en kvinne bruke Dicynone som en medisin for å utsette menstruasjonen.

Det bør bemerkes at Dicynone er et reseptbelagt legemiddel, kvinner som velger å kjøpe Dicynone piller som et middel mot mensen bør få en resept. Som piller mot mensen, er Norethisterone 5mg og Utovlan ofte brukt, de inneholder hormon som ligner på hormonet gestagen.

Kvinner kan kjøpe Utovlan og Norethisterone piller mot mensen på apotek etter resept. Kvinner, som ønsker å kjøpe piller mot menstruasjon av denne typen uten resept, kan benytte seg av tjenestene til nettapoteker.

Nylig har nye piller mot mensen blitt utviklet i USA. Amerikanske forskere hevder at på grunn av det unike sesongbaserte stoffet, kan antall menstruasjonssykluser reduseres til fire ganger per år.

Høy konsentrasjon av visse hormoner i sesongbaserte piller mot mensen imiterer graviditet i kvinnens kropp. Utviklerne anbefaler å ta denne medisinen for 3 måneder på rad. Kvinner kan kjøpe nye piller mot mensen på apoteker og på nettapoteker i USA, Canada, Australia, Storbritannia og Europa.