Kjøp Piller mot Angst

angst-piller

For lettelse, styring og kontroll av symptomene på angstlidelse, kan ulike typer medisiner brukes. Når du velger anti-angst piller, ta hensyn til listen over sykdommer som disse pillene ble godkjent for.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe piller mot angst, men har aldri tatt medisiner med angstdempende effekt, bli nøye kjent med indikasjoner til deres bruk.

I denne gjennomgangen, kan du finne kort informasjon om noen typer angstdempende medisiner tilgjengelig på det internasjonale markedet av farmasøytiske produkter.

De første pillene for å behandle angst kom inn på markedet i midten av det forrige århundre. I mer enn 60 år, har orale medisiner av fentiaziner og fenotiazinderivater blitt brukt til å behandle angstlidelser.

Potensielle forbrukere av anti-angst medisiner kan kjøpe piller mot angst med fentiaziner i alle land, for eksempel i USA og Storbritannia.

I oktober 1956 godkjente FDA en av de første medisinene for fentiaziner – Hydroxyzine. Denne medisinen er solgt i USA under forskjellige merkenavn, for eksempel Vistaril, Orgatrax, Atarax, og generisk navn Hydroxyzine hydroklorid. Hydroksyzin skiller seg fra andre angstdempende midler ved det faktum at det kan bare foreskrives til pasienter som har angst forbundet med psykonevrose.

Som et alternativ til Vistaril, bør pasienter med generalisert ikke-psykotisk angst bruke andre anti-angst medisiner, som for eksempel piller fra gruppen av fenotiazinderivater – Prochlorperazine (Stemetil, Compazine, Stemzine, Nauzine, Nausrelief, Nausetil).

Hvis det i tillegg til angst, en pasient opplever tegn på depressive lidelser, kan legen anbefale pasienten å kjøpe piller mot angst forbundet med depressive symptomer – Ativan (Lorazepam). Dette legemidlet inngår i den farmakologiske gruppen av benzodiazepiner.

Fordelen av Ativan i forhold til andre anti-angst medisiner ligger i det faktum at i tillegg til en anxiolytisk effekt, kan Ativan også virke muskelavslappende og gi antikonvulsive virkninger.

Det er også viktig at Ativan kan brukes for angstdempende terapi som varer opp til 16 uker. Etter 4 måneder med regelmessig bruk av Ativan, er det nødvendig å revurdere balanse av fordeler og mulig risiko ved denne benzodiazepin.

Pasienter med angst, som ikke har muskelspasmer og kramper, kan bruke BuSpar (buspiron) medisiner som en anti-angst agent. Mekanismen for BuSpar innvirkning er ikke kjent, men resultatene av undersøkelsene viser at BuSpar fremmer hurtig lindring av symptomer på angst.

Hvis, i tillegg til de markerte tegn på engstelse, at pasienten hele tiden overdriver hverdagslige problemer, kan han bli diagnostisert med generalisert angstforstyrrelse (GAD).

For behandling av denne type angst, blir moderne anxiolytika fra gruppen av serotonin og noradrenalin reopptaksinhibitor (SNRI) anvendt. Hvis du ønsker å kjøpe piller mot angst fra SNRI-gruppen, kan de markedsføres under forskjellige merkenavn i ditt hjemland.

Listen over FDA-godkjente SNRI for å behandle GAD inneholder mange forskjellige medisiner, inkludert Cymbalta (Duloksetin) og Effexor (Venlafaxin).

Det skal bemerkes at ved behandling av angst forbundet med depresjon, blir medikamentene som inneholder to aktive bestanddeler bli foreskrevet. For eksempel Limbitrol piller inkluderer anti-angst benzodiazepin – Chlordiazepoxide og trisykliske antidepressiva – Amitriptyline.

Anti-angst cocktail medisin – Limbitrol ble godkjent som behandling av moderat eller alvorlig depresjon forbundet med angst. Derfor bør pasienter som har milde symptomer på angst og depresjon bruke andre FDA-godkjente anti-angst medisiner i stedet for Limbitrol.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe piller mot angst online uten resept, men har aldri kjøpt antidepressiva agenter på nettapoteker før, kan du spørre en farmasøyt alle dine spørsmål før du legger inn bestillingen.