Kjøp Piller mot Kvalme online

kvalme-piller

Kvalme er en tilstand av ubehag, som er vanligvis følt i øvre del av magen, nærmere mellomgulvet. En kortsiktig kvalme går vanligvis unna raskt og ofte trenger ikke en person selv å ta hensyn til det.

Imidlertid kan en sterk og konstant kvalme bringe mye ubehag og problemer. I tillegg kan forlenget angrep av kvalme indikere tilgjengeligheten av alvorlige sykdommer hos en person. Eksperter anbefaler ikke å kjøpe piller mot kvalme inntil årsakene til kvalme er etablert.

Ifølge moderne forskere, hyppige årsaker til kvalme er lidelser i nervesystemet, matforgiftning, bruk av rusmidler, infeksjoner i mage-tarmkanalen og graviditet.

Statistikk viser at et stort antall barn og voksne lider av sjøsyke, ett symptom på noe som er kvalme. Kvalme, som noen pasienter opplever under reisen sjøveien, med fly eller bil, er kurert av piller mot kvalme, som Antivert, Bonine (Meclizine) og Benadryl (Diphenhydramine).

Hvis en pasient kommer til å reise, kan han kjøpe disse pillene mot kvalme på apotek med resept. Ved å ta en av disse anti-kvalme medisinene før avreise, kan pasienten redusere kvalme.

Den vanligste årsaken til kvalme og oppkast hos kreftpasienter er under kjemoterapi og strålebehandling. For å lette kvalme i kjemoterapi, Zofran (Ondansetron), Anzemet (dolasetron), Granisetron og Tropisetron anti-kvalme medisiner som brukes.

Før å kjøpe piller mot kvalme, bør kreftpasienter bli kjent med metoder for å bruke anti-kvalme medisiner og mulige bivirkninger.

Under graviditet, spesielt under første trimester, opplever mange kvinner ofte alvorlig kvalme. Det bør bemerkes at det ikke er en spesiell behandling av kvalme for gravide. Det antas at noen medisiner i morens kropp kan forverre kvalme eller påvirke intrauterin utvikling av barnet.

Hvis kvalme bringer mye ubehag for en gravid kvinne, kan bruk av reseptfrie piller mot kvalme anbefales. For å redusere kvalme under svangerskapet, kan en kvinne kjøpe OTC anti-kvalme piller, for eksempel Gravol Natural Source, Ginger Root 500 mg.

I tilfelle av alvorlig og langvarig kvalme under svangerskapet, kan reseptbelagte piller mot kvalme – B-Nexa, pyridoksin anbefales. I 2014 godkjente FDA bruk av Diclegis (doxylamine) som anti-kvalme piller i svangerskapet. Tallrike studier av Diclegis (doxylamine) viste ingen teratogenisk effekt av stoffet på fosteret.

Derfor kan gravide kjøpe Diclegis piller mot kvalme uten forbehold.

I nevroser, er kvalme observert ganske ofte, og grunnen til det er de endringene som skjer i den menneskelige psyken. For å redusere kvalme under behandlingen av schizofreni, blir Trilafon (perfenazin) anvendt som piller mot kvalme.

Før å kjøpe Trilafon piller mot kvalme, bør kundene lese nøye indikasjoner for bruk og mulige bivirkninger av disse anti-kvalme pillene. I tilgjengeligheten av kontraindikasjoner mot bruk av reseptbelagte piller mot kvalme, bør over disk anti-kvalme medisiner velges.