Kjøp Piller mot Alkohol

anti-alkohol

Alkoholavhengighet (alkoholisme) er et alvorlig medisinsk og sosialt problem. Akkurat som andre alvorlige patologier, bør alkoholisme kureres ved hjelp av piller mot alkoholavhengighet.

Ulike typer medisiner mot alkoholisme er tilgjengelig på legemiddelmarkedet. Før man kjøper piller mot alkoholavhengighet, bør du oppsøke helsepersonell (apotek) og få informasjon hvilke piller som er effektive ved behandling av alkoholisme.

For en rask løsning av alkoholisme, kan voksne menn og kvinner bli anbefalt Acamprosate, Disulfiram, Naltrexon eller Nalmefene medisinering. Disse medikamentene er tilgjengelig for salg under ulike varemerker.

Hvis du ønsker å kjøpe piller mot alkoholavhengighet, i din region kan de selges under merkene:

  • Revia (Naltrexone piller)
  • Selincro (Nalmefene piller)
  • Antabuse (Disulfiram piller)
  • Campral (Acamprosate piller)

Alle de nevnte medisinene har fordeler og ulemper. Før man kjøper piller mot alkoholavhengighet uten resept, kan du finne informasjon om fordeler og ulemper med piller for behandling av alkoholisme i denne anmeldelsen.

Hvordan velge medisiner for å bekjempe alkoholisme?

Før du kjøper piller mot alkoholmisbruk, ta hensyn til antall og alvorlighetsgrad av symptomer på alkoholisme. Folk som misbruker alkohol kan utvikle et sett av symptomer, inkludert suget etter alkohol rus, alkohol toleranse og abstinenssymptomer.

Hvis på den innledende fasen av behandling på alkoholisme, har den alkoholavhengige pasient en uimotståelig trang til å forbruke alkoholholdige drikker; kan Campral piller anbefales.

  • Fordelen med Campral piller er at de bidrar til å avstå fra alkohol uten å forårsake ubehag til etanolholdige drikkevarer.
  • Ulempen med Campral medisiner er at den ikke har anti-angst og antiepileptiske effekter. Derfor bør Campral piller forskrives til alkoholiske pasienter som ikke har uttrykt tegn på abstinens syndrom.

Campral piller har vært kommersielt tilgjengelig i over 10 år, og er i dag de som brukes for behandling av alkoholisme i en rekke land, for eksempel Sverige, Belgia, Australia, USA, Nederland, Tyskland og Storbritannia.

Som et alternativ til Campral, kan Antabuse piller som har vært tilgjengelig for salg i over 60 år benyttes. Akkurat som Campral, hjelper Antabuse å avstå fra alkohol. Men Antabuse og Campral har ulike virkningsmekanismer, bivirkninger og kontraindikasjoner å bruke.

Derfor kan alkoholavhengige pasienter som har kontraindikasjoner mot Campral piller erstatte dem med Antabuse eller kjøpe andre piller for reduksjon av alkoholforbruk.

Alkoholiske pasienter, som ikke trenger umiddelbar avrusning, kan bruke en ny medisin Selincro til å bekjempe alkoholavhengighet. Disse pillene mot alkoholavhengighet ble først godkjent i 2013, og er i dag noen av de mest populære pillene for behandling av alkoholrelaterte lidelser i Frankrike.

Akkurat som andre piller mot alkoholmisbruk, reduserer Selincro piller trangen til å drikke. Det unike med Selincro piller er at de kan bli tatt, ikke bare når det er et ønske om å drikke, men også når alkoholen har allerede blitt brukt.

I USA er Selincro piller ikke solgt. Imidlertid kan innbyggere i USA kjøpe disse pillene mot alkoholavhengighet på nettapotek. Om nødvendig, kan Selincro erstattes av andre medisiner med den samme terapeutiske virkningen.

Som et alternativ til Selincro kan Revia piller brukes. Selincro og Revia har samme virkningsmekanisme og kontraindikasjoner mot bruk. Derfor, hvis Selincro ikke blir solgt i din region, kan du finne et alternativ til Selincro – Revia medisin på apoteker.

I motsetning Selincro piller som selges kun i Europa (2015), er Revia piller mot alkoholavhengighet tilgjengelig i en rekke land, som USA, Canada, Polen, Spania og Frankrike.

Hvis du ønsker å kjøpe piller mot alkoholmisbruk akkurat nå, kan du finne effektive og trygge legemidler for reduksjon av alkoholforbruket på nettapotek. Før man bestiller piller mot alkoholavhengighet online, sørg for at det valgte stoffet ikke er kontraindisert hos deg.

Besøkende i nettapoteker har mulighet til å oppsøke apoteket og få informasjon om kontraindikasjoner, bivirkninger og om hvordan piller mot alkoholavhengighet fungerer.