Kjøp Insulin

insulin

For behandling av insulinavhengig diabetes mellitus, kan forskjellige typer av insulin være foreskrevet. Ved valg av type av insulin og dets doseringsregime bør blodglukosenivå, intensiteten av fysisk aktivitet, kosthold, tilgjengeligheten av risikofaktorer relatert til diabetes tas i betraktning.

Før første kjøp av insulin, bør en pasient gjennomgå en omfattende medisinsk undersøkelse. Før man kjøper insulin første gang, bør pasienten få informasjon fra legen om:

  • Metoder for administrasjon og hyppighet av insulin bruk.
  • Metoder for kontroll og forebygging av insulin bivirkninger.
  • Symptomer som krever en endring i dosering eller tilbaketrekking av insulin.

Hvis du allerede har startet insulinbehandling og vet hvilken type insulin du trenger, kan du kjøpe insulin online i løpet av få minutter.

Det bør bemerkes at i forskjellige land, er insulin kjent under forskjellige merker.

  • Hvis du ønsker å finne billig insulin i Storbritannia, blir insulinholdige produkter solgt i byen din under merkene Humulin og Hypurin.
  • Amerikanske innbyggere kan kjøpe insulin under merkene: Afrezza, Humulin, Humalog, Apidra, Lantus, Novolog.
  • På kanadiske apotek, er insulin solgt under varemerkene Apidra, Basaglar, Humalog, Humulin, Iletin, Lantus, Levemir, Novolinset, NovoRapid.

Akkurat som på de lokale apotekkjedene, kan du finne insulin på nettapoteker under forskjellige varemerker. Før å kjøpe insulin på nettet, kan du få fra en farmasøyt på nettapotek informasjon om produsenter og leverandører av insulin.

Fordelen med de internasjonale nettapoteker enn de kanadiske, britiske og amerikanske apotekkjedene er at du kan bestille billig insulin uten resept i hvilket som helst land i verden (som Australia, Canada, Danmark, India, NZ, Sør-Afrika).

Foruten insulin, på nettapoteker kan du finne all nødvendig tilbehør for insulin substitusjonsbehandling, inkludert nåler, injektorpenner, pumper, sprøyter og bæreveske.

Foruten insulin for folk, kan du finne insulin for katter og hunder med diabetes på enkelte nettapoteker. De mest populære merkene av insulin for kjæledyr meds er Vetsulin, ProZinc og Caninsulin.

På apotek, blir insulin levert i en løsning og suspensjoner for injeksjon. På nettapoteker og på vanlige apoteker kan man kjøpe ferdigfylte multidose og enkeltdose sprøyter, patroner og ampuller.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe insulin på nettet, men har aldri kjøpt medisiner for diabetesbehandling på nettapoteker, vær så snill, spør alle dine spørsmål via e-post eller telefon.