Piller mot kviser resept

acne-piller

Hud regnes som en del av det personlige bilde. Hudens tilstand påvirker den psykiske tilstanden og forholdet til andre mennesker. Derfor bringer utseendet med akne mye ubehag både for menn og kvinner.

Akne er et resultat av inflammasjonsprosessen i talgkjertlene, noe som fører til dannelsen av rødlige kviser, akne og komedoner. De pasientene, som ønsker å kjøpe piller mot akne, bør vite at medisin for å bekjempe akne er delt inn i:

  • Topiske medisiner
  • Legemidler til oral bruk

Medisiner for oral bruk kan du kjøpe over disken, på apoteket uten resept. For å behandle milde former av akne, er topiske medikamenter i form av kremer, tonikum, geleer og salver brukt både hos menn og kvinner.

Hvis over disken medisiner mislykkes, kan en reseptbelagt aknebehandling anbefales. De fleste medikamenter mot akne er RX medisiner; en resept er nødvendig for å kjøpe piller mot akne av denne typen.

Ved kjøp av piller mot akne, bør graden av akne tas i betraktning. Aknebehandling tar lang tid; noen ganger kan et par måneder være nødvendig for å forbedre symptomer på akne.

Ifølge forbrukernes vurderinger, piller mot akne som virkelig fungerer vurderes innen kategoriene:

  • Antibiotika tabletter
  • Isotretinoin piller
  • Kombinerte orale piller

Generelt blir oral antibiotika brukt til å behandle akne hos menn og kvinner i en kombinasjon med topiske midler for behandling av mer alvorlige former for denne sykdommen. Hvis en kvinne er gravid eller ammer, anbefales antibiotika under navnet erytromycin (Aknemycin, Erymax, Erythrocin, Isotrexin, Kerymax, Retcin, rommix) i de fleste tilfeller.

Før å kjøpe erytromycin antibiotika mot akne, sørg for at du ikke har noen kontraindikasjoner mot bruk av denne antibiotika og allergiske reaksjoner på ingrediensene. Andre pasienter (menn, kvinner) anbefales antibiotika tabletter med tetrasyklin.

Tetrasykliner (Minocycline, oxytetracyklin, Limecycline) kan påvirke hudens følsomhet for sollys og redusere effekten av p-piller.

På grunn av evnen til å forårsake en rekke bivirkninger, blir Isotretinoin kun brukt i tilfelle dersom en alvorlig form av akne ikke reagerer på behandling av andre piller mot akne. Av denne grunn anbefaler mange dermatologer å ta Isotretinoin kun i ekstreme tilfeller.

Du kan kjøpe piller for kviser kun på apotek med resept, fordi i tillegg til endringer i blodsukkernivået, kan Isotretinoin fremme utvikling av misdannelser hos fosteret.

Hormonell behandling er ofte anbefalt å behandle akne. Behandlingen med hormonelle piller er oftest anbefalt kvinner som lider av akne utbrudd i løpet av menstruasjonssyklusen eller kviser forbundet med polycystisk ovariesyndrom.

Selv om en kvinne ikke er seksuelt aktiv, kan bruk av kombinasjons-p-piller lindre akne symptomer og redusere sekresjon av talgkjertlene og dannelsen av arr.

For å bli kvitt akne, rådes mange kvinner til å kjøpe p-piller som Yasmin, Yaz, Alesse, Cyclessa, Enpresse. Kliniske studier har vist at p-piller regulerer hormon-nivået, bidrar til forbedring av hud og lindring av akne symptomer.

Du kan kjøpe reseptfrie piller for kviser på nettapoteker. Wal-Mart butikker tilbyr naturlige homøopatiske akne tabletter Nature’s Cure for kvinner og naturlige homøopatiske akne tabletter og akne medisinering forsvinnende krem Nature’s Cure for menn.