Piller mot depresjon uten resept

depresjon-piller

Depresjon er en sykdom som påvirker den mentale og fysiske tilstanden til en person. Mange faktorer bidrar til utvikling av depresjon; genetisk arv, kjemiske prosesser i hjernen og påkjenninger.

Nå er depresjon en av de mest vanlige sykdommene. Tidligere ble det antatt at depresjon ikke ble behandlet; nå hevder leger og forskere at depresjon er mulig å behandle. Ved behandling av depressive tilstander, er piller mot depresjon eller rådgivning brukt; noen ganger benyttes begge deler. I dag kan en pasient kjøpe piller mot depresjon på ethvert apotek.

Depresjon er så vanlig i vår tid at hver femte person på planeten lider av det. Videre påvirker denne sykdommen alle deler av befolkningen, folk i alle aldre. Noen ganger er depresjon observert selv hos barn. Å identifisere depresjon hos barn er ikke lett, fordi det er skjult.

Oftest legger foreldre rett og slett ikke merke til at deres barn opplever depressive tilstander, og har symptomer som sinne, aggresjon, manglende appetitt, irritabilitet og protesterende oppførsel går ubemerket hen.

Å behandle depresjon hos barn og ungdom er mulig og nødvendig. Eksperter anbefaler ikke pasienter å skynde seg for å kjøpe piller mot depresjon. For først er det nødvendig å finne ut og forstå årsakene til den depressive tilstanden hos barnet.

For behandling av depresjon hos barn og ungdom, kan foreldre kjøpe Prozac piller mot depresjon. Dette stoffet er det eneste FDA-godkjente stoffet, som brukes til å behandle depresjon og angst hos barn og ungdom.

Mange kvinner blir utsatt mot depresjon mens de er gravide eller under barselperioden («baby blues»). Årsakene til etter fødsel depresjon er ukjent; endringer i hormonbalansen hos en kvinne, stress, mangel på støtte fra familie og venner, ung alder er mest sannsynlig med på å fremme den depressive tilstanden.

De beste pillene mot depresjon for kvinner under svangerskapet og etter fødsel perioden er naturlige piller mot depresjon. Ved å kjøpe urte-piller mot depresjon, kan forbrukeren være sikker på at disse stoffene ikke vil påvirke helsen til fosteret og barnet. Kliniske studier har vist at Safran er effektivt ved behandling av depressive tilstander.

I behandling av mild til moderat depresjon, blir 30 mg Safran per dag anbefalt. Hermed, Safran piller bidrar effektivt til å miste vekt. Pasientene bør imidlertid være klar over at bruk av høye doser av Safran (mer enn 5g per dag) fremmer utviklingen av bivirkninger.

Et til effektivt naturlig middel mot depresjon er en medisinsk plante kalt Johannesurt. Ifølge undersøkelser utført av britiske forskere, er johannesurt piller svært effektive for behandling av mild til moderat depresjon.

Den kjente amerikanske Dr. Oz anbefaler at alle pasienter som lider av mild til moderat depresjon å behandle depresjonen ved hjelp av naturlige piller mot depresjon. Du kan kjøpe urtepiller mot depresjon på apotek; det er ikke behov for en resept.

Å behandle alvorlig depresjon, blir det brukt antidepressiva som bidrar til å gjenopprette balansen i hjernens kjemikalier og til å styre stemninger og følelser hos en person.

Blant de beste pillene mot depresjon, er følgende antidepressiva populære: Prozac, Zoloft, Paxil, Celexa, Lexapro, Marplane, Parnate, Sinequan, Vivactil, maprotilin. Forbrukere kan kjøpe piller mot depresjon på apotek med resept, men på nettapoteker, kan forbrukerne kjøpe piller mot depresjon uten resept.

Men før man kjøper piller mot depresjon, er pasienten anbefalt å lese nøye instruksjonene for bruk av antidepressiva. For å redusere risikoen for bivirkninger, bør pasienten lære seg måten for administrering nøye og kontraindikasjoner til bruk av piller mot depresjon.