morphine

Morfin er en sterk smertestillende medikament, som brukes for å eliminere symptomene på alvorlig og langvarig smerte, for eksempel i kreft. Pasienter plaget av anfall av akutt smerte kan kjøpe Morfin online uten resept.

Morfin er et opioid analgetikum, som er i stand til å undertrykke alvorlig fysisk og psykogen smerte. Andre effekter som Morfin kan gi er beroligende og antitussive.

Morfin refererer til potente legemidler. Sin søknad er foreskrevet når andre smertestillende medikamenter var ineffektive. Hovedaktiviteten Morfin er knyttet til aktiviteten hemming av opioidreseptorer – de viktigste senderne av smerte impulser.

Morfin fremmer forstyrrelse av interneuron overføring av smerteimpulser på ulike nivåer i nervesystemet. Morfin hjelper også øke smerteterskelen og endre den følelsesmessige smerten fargelegging.

De smertestillende tabletter som du kan kjøpe i Norge inneholdt denne smertestillende i to former – Morfinsulfat og Morfinhydroklorid. Den første kommer i form av forlenget frisetting (ER) og mikstur, mens som Morfinhydroklorid – oppløsning for injeksjon.

Etter inntak av morfin tabletter, er maksimal plasmakonsentrasjon oppnås innen 2-4 timer. Den smertestillende effekten varer ca 12 timer etter inntak av morfin kapsler. Stabile analgetiske plasmakonsentrasjon nås etter 2-14 dagers behandling med morfin tabletter.

Morfin når maksimal konsentrasjon etter subkutane eller intramuskulære injeksjoner i 15-30 minutter, etter intravenøs administrasjon – i et par minutter. Den smertestillende effekten varighet i Morfin injectables administrasjon varer 4-6 timer, og øker betydelig i kombinert bruk med smertestillende tabletter.

Morfin doser er valgt avhengig av pasientens alder, alvorlighetsgraden av symptomene smerte, så vel som opplevelsen av de foregående smertestillende i bruk. En Morfin kapsel gis vanligvis hver 12. time, mens injeksjon form – hver 4-6 timer. Denne analgetiske skal brukes på samme tidspunkt på dagen, uavhengig av måltider.

Pasienter som aldri har tatt opioider før, i hvem andre analgetika var ineffektive, kan begynne å bruke Morfin med en dose på 60 mg per dag. Dersom smertene symptomene vedvarer i løpet av to dager, kan den enkelt dose av Morfin økes til 20-30 mg.

I motsetning til tabletter, noe som er tillatt bare for voksne pasienter, kan de injiserbare former av Morfin også brukes av barn. Morfin maksimal dose for barn i subkutan eller intramuskulær administrasjon er 15 mg hver 4-6 timer, for voksne – 30 mg. Intravenøs administrering av Morfin er tilrådelig bare når en rask analgetisk effekt er nødvendig.

Symptomer på overdosering med Morfin (forvirring, utvidede pupiller, og andre) er mulig når du bruker noen, selv den laveste dosen av denne smertestillende. Dette skyldes det faktum at indikatorene for individuell følsomhet til Morfin svinger sterkt i alle pasienter. Derfor kan bare en lege foreskrive bruken av denne smertestillende, velg dosen og ta beslutningen om doseøkning.

Uberettiget øker i Morfin dose eller bruken av dette analgetika etter forsvinningen av smertesymptomer kan føre til bivirkninger slike effekter, som hodepine, kvalme, oppkast, svimmelhet og utslett.

Når du kjøper Morfin i Norge, vil pasienten få følgende fordeler fra bruk av denne smertestillende:

• Jo høyere dose av Morfin, jo mer effektiv smertestillende effekt;
• Morfin er et fleksibelt stoff og har ingen maksimal dose;
• Morfin ikke skaper en risiko for akkumulering i kroppen, dvs. akkumulering av høye konsentrasjoner analgetika, farlig for helsen;
• Den analgetiske kan brukes på ethvert stadium av kreft og andre sykdommer. Det kan avbrytes når som helst, hvis pasienten ikke lenger trenger å bruke Morfin.

Største bekymringene til pasienter før du bruker Morfin er forbundet med avhengighet til smertestillende. Likevel er Morfin avhengighet bare mulig i sin fritidsbruk, det vil si når det ikke er praktisk behov for å bruke denne smertestillende.

En annen effekt av Morfin er forbundet med respiratorisk depresjon. Men riktig bruk av smertestillende i samsvar med alle anbefalingene og doser forårsaker pustevansker ekstremt sjeldne, fordi smertene i seg selv er en fysiologisk antagonist for respirasjonsdepresjon.

Historien om Morfin begynte i det 19. århundre, da Friedrich Sertürner klart å syntetisere dette stoffet fra opium for første gang i 1804. Imidlertid har Morfin blitt brukt som et smertestillende middel siden 1853, da nålen til injeksjon ble oppfunnet.

I dag er Morfin-baserte legemidler er mye brukt for å lindre akutte og langvarige anfall av smerte. I mange land over hele verden, leger ofte foreskrive Morfin til pasienter, hvis andre smertestillende var ineffektive.

Du kan kjøpe Morfin i Norge under sitt generiske navn, så vel som under slike merkenavn, som Dolcontin, Malfin og Oramorph. Dette legemidler er levert inn i landet av slike selskaper, som Abcur AB, Takeda, Teva og Pfizer.

Etterspørselen etter Morfin i Norge er økt, siden de fleste av befolkningen er utsatt for sterke og skarpe angrep av smerte av forskjellig opprinnelse. I tillegg krever én av hundre nordmenn forhøyet Morfin dose på grunn av lav følsomhet for stoffet, som statistikken viser. Dette bidrar til at etterspørselen etter analgetika blant befolkningen, og beboerne kan kjøpe Morfin online.