naltrexone

Naltrexon er et stoff, som brukes for å eliminere alkoholisme symptomer, så vel som for å overvinne den opioider abstinenssyndrom. Pasienter, utsatt for alkoholavhengighet og opplever problemer etter å ha tatt et kurs av opioider, kan kjøpe Naltrexone online.

Naltrexon tilhører spesifikke opioid-reseptor-antagonister. Denne gruppen av reseptorer spiller en viktig rolle i å lindre symptomene på smerte. Likevel kan legemiddelavhengighet utvikles i pasienter etter administrering av opioide analgetika.

Naltrexon hemmer aktiviteten til opioidreseptorer. Stoffet blokkerer effekten av opioidanalgetika. Med andre ord, naltrexon i pasienter med opiatavhengighet forårsaker abstinenssymptomene. I alkoholavhengighet fører Naltrexon til en gradvis avskaffelse av alkohol.

Du kan kjøpe dette opioid reseptor antagonist i Norge i form av:

• tabletter som inneholder 50 mg av Naltreksonhydroklorid og anvendes for behandling av alkoholavhengighet og opioid;
• løsning for subkutane injeksjoner, som inneholder 12 mg / 0,6 ml Metylnaltreksonbromid og brukes til å fjerne forstoppelse, forårsaket av opioider.

Etter inntak, Naltrexone tabletter er godt absorbert og har en nesten absolutt biotilgjengelighet. Nå maksimal konsentrasjon tar 60 minutter etter administrasjon, mens som halveringstiden er 4 timer.

Perioden med maksimal konsentrasjon etter injeksjon Naltrexon er to ganger kortere enn av p-piller – 30 minutter. Imidlertid er halveringstiden to ganger lengre enn i oral administrasjon – 8 timer.

Før du bruker Naltrexone, bør pasienten avstå fra opioider i minst 7-10 dager. Bruken av Naltrexone tabletter som et middel for å bli kvitt opioidavhengighet bør begynne med 25 mg (en halv tablett). Hvis pasienten ikke har noen tegn til tilbaketrekning innen en time etter administrasjon, bør han ta en annen 25 mg naltrexon (den resterende delen av tabletten). I de følgende dagene, kan pasienten ta 50 mg naltrekson daglig.

Når du kjøper Naltrexone i Norge, kan du bruke andre behandlingsordninger for opioidavhengighet:

• 100 mg naltrexon annenhver dag, eller 150 mg hver tredje dag;
• 50 mg naltrexon i løpet av de første fem dagene av behandlingen, på den sjette dagen – 100 mg;
• 100 mg naltrexon i de to første dagene av bruk, etterfulgt av 150 mg på dag fem.

Daglig påføringsmengde på denne opioid antagonist er 50 mg for behandling av alkoholisme. Det er umulig å umiddelbart bli kvitt alkoholavhengighet ved hjelp av naltrexon. Likevel, opioidantagonisten reduserer suget etter alkohol og øker intervallene mellom forbruket av alkoholholdige drikkevarer allerede etter en eller to applikasjoner. Minste løpetid Naltrexon bruk for å bli kvitt opioid og alkohol avhengighet er 3 måneder.

Bruken av Naltrexone injectables er kun tillatt dersom de vanlige avføringsmidler ikke løser forstoppelse. Naltrexone injeksjoner bør administreres under huden på låret, magen eller overarmen. Avhengig av pasientens kroppsvekt, kan dosen av Naltrexone injiserbare former varierer fra 0,4 til 0,6 ml daglig.

Fordeler ved bruk av naltrexon for behandling av alkoholavhengighet og opioid:

• det ikke medfører alkoholisme og opiatavhengighet tilbakefall;
• fremmer en betydelig forbedring i pasientenes livskvalitet;
• gradvis reduserer hyppigheten av å konsumere alkohol og opiater;
• er trygge å bruke, ikke forårsaker avhengighet, fysisk eller psykisk avhengighet;
• de fleste pasienter tåle virkningen av opioidantagonisten brønnen.

Selv Naltrexon regnes som en av de mest effektive legemidler for alkohol og opioidavhengighet, er det i stand til å forebygge somatisk og psykologiske aspekter av sykdommen. Naltrexon er derfor anbefalt for bruk i kombinasjonsbehandling med rådgivning, gruppeterapi og andre ikke-medikamentelle behandlingsmetoder.

Regelmessig bruk er et viktig aspekt ved bruk Naltrexon effektivitet i alkohol og opiatavhengighet. Pasienten må strengt følge behandling og være klar til å ta Naltrexone hver dag.

I tillegg til å eliminere symptomer på opioid og alkoholavhengighet, kan naltrexon anvendes for å styrke immunforsvaret. I klinisk praksis, er konseptet med såkalt «low-dose Naltrexon» (LDN). Ifølge de kliniske studiene, kan Naltrexone doser av 3-4.5 mg brukes i slike sykdommer, som fibromyalgi, Crohns sykdom, HIV og AIDS.

Foreløpig er LDN på verifisering scenen for kliniske effektiviteten i immunforsvaret styrke. LDN bruk regnes som en av de mest lovende metoder for behandling av autoimmune sykdommer. LDN godkjenning fra FDA blir forventet i nær fremtid.

Naltrexon var ikke den første opioid reseptor antagonist. Den første stoffet i denne klassen, kalt Naloxon, ble utviklet i 1961. To år senere ble selskapet Endo Laboratories syntetisert Naltrexone. Den nye stoffet ble kalt Endo 1639A og ble ansett som mer effektivt enn nalokson.

I dag kan du kjøpe Naltrexone i mange land rundt om i verden. Naltrexon tabletter selges i Norge under sitt generiske navn, og injeksjoner for subkutan administrasjon – under navnet Relistor.