Kjøp Lyrica

lyrica

Lyrica er et unikt medikament, da kan brukes som et antidepressivt middel, smertestillende og antikonvulsive. Alle pasienter, som er utsatt for nevropatisk smerte, angst og epilepsi, kan kjøpe Lyrica.

Aktive ingrediensen i Lyrica er Pregabalin. Det er en av de derivater av gamma-aminosmørsyre (GABA) – den viktigste hemmende neurotransmitter. I menneskekroppen, GABA fungerer som en regulator av funksjoner i nervesystemet og hjernen.

Krampestillende effekt av Lyrica skjer ved irreversibel binding til hjernen reseptorer som er ansvarlig for anfall aktivitet. Som et resultat av Lyrica handling, gjør impulser som bidrar til krampetrekninger ikke nå epileptisk fokus av hjernen.

Når lindre nevropatisk smerte, smertestillende effekt Lyrica oppstår etter undertrykkelse av aktiviteten av eksitatoriske nevrotransmittere i sentralnervesystemet. Lyrica fremmer reduksjon av kalsiuminnstrømningen inn i cellene. Som et resultat av Lyrica innvirkning blir signaler som indikerer smerte blokkert i hjernen og nervesystemet.

Lyrica oppfyller alle kriterier som er nødvendige for å eliminere nevropatisk smerte:

• er trygg når du bruker høye doser;
• irreversibelt blokkerer kalsiumkanaler i sentralnervesystemet;
• ikke har klart uttalt stimulerende effekt på nervesystemet;
• hver pasient, uavhengig av lidelse kan enkelt og bekvemt velge ønsket dose;
• interagerer ikke med leverenzymer som betydelig reduserer risikoen for bivirkninger.

Antidepressive handling av Lyrica er forårsaket av nedgang i aktivering av visse deler av hjernen som er ansvarlig for mottakelighet for stressende situasjoner. Lyrica kan redusere betydelige visuelle stimuli fremmer utseendet av depressive lidelser.

Maksimal plasmakonsentrasjon av Lyrica skjer ca 60 minutter etter oral administrasjon, men halveringstiden gjør ca 6 timer. Stoffet har en høy biotilgjengelighet, som ikke er påvirket av måltider. Maksimal terapeutisk effekt oppnås etter 1-2 dager etter starten av å bruke Lyrica.

Du kan kjøpe tabletter eller mikstur Lyrica med jevne drugstores og på nettapoteker i Norge. Disse tablettene inneholder 25, 75, 150, 225 eller 300 mg aktiv ingrediens pregabalin. Lyrica Løsningen er solgt i 473 ml flaske pakke og hver ml inneholder 20 mg pregabalin.

Behandling av nevropatisk smerte og fibromyalgi bør begynne med 75-150 mg Lyrica per dag. Avhengig av den oppnådde virkning, kan den daglige dosen av Lyrica økes til 300 mg etter 3-7 dager. Hvis smerte symptomer er bevart, kan dosen av Lyrica økes til 450 mg om dagen, og om nødvendig – opp til 600 mg per dag.

Fjerning av angstlidelser og epilepsi symptomer ved hjelp av Lyrica begynner med 150 mg per dag. Etter en uke, kan den daglige dosen av Lyrica økes til 450 mg og i fravær av positiv effekt, kan den daglige dosen av Lyrica økes til det maksimale – 600 mg.

På slutten av et kurs i behandling, bør den daglige dosen av Lyrica reduseres gradvis. For en uke, bør dosen av Lyrica reduseres med 75-150 mg hver dag. Ved brå seponering av stoffet, kan bivirkninger som hodepine eller kvalme oppleve. Men disse bivirkningene er oftest forbigående og ikke forårsake ubehag.

Lyrica er trygt og godt tolerert. Men mens du tar stoffet, unngå å bruke alkohol og legemidler som påvirker sentralnervesystemet. I tillegg, er pasienten ikke anbefalt å kjøre bil etter å ha tatt den første dosen av Lyrica. Kjøring anbefales ikke så lenge pasienten ikke finne ut hvordan Lyrica påvirker hans evne til å operere komplekse mekanismer.

Fordelene med å bruke Lyrica:

• fravær av toleranse til Lyrica effekt selv i lengre tids bruk, det vil si, virkningen av å bruke stoffet ikke blir redusert;
• reduksjon i alvorlighetsgraden av symptomer på nevropatisk smerte og fibromyalgi forekommer i de tre første dagene av å bruke smertestillende;
• eliminerer symptomer på nevropatisk smerte, epilepsi, fibromyalgi hos pasienter hvor andre rusmidler var ineffektive.

Lyrica var den første stoffet basert på Pregabalin. Dette stoffet ble utviklet i 1990 av Richard Bruce Silverman, som jobbet ved Northwestern University, state of Chicago, USA. Stoffet ble utviklet som et antikonvulsivt middel og er beregnet til å erstatte andre kjent på den tiden antikonvulsive – Gabapentin.

Lyrica har blitt tilgjengelig i Norge siden 2004. Stoffet ble brukt som et middel for å eliminere symptomer på nevropatisk smerte, og som et middel for kombinert behandling av epileptiske anfall. I 2006 ble eliminering av symptomer på angst lidelser lagt til indikasjoner for bruk av Lyrica.

I henhold til norsk databasen på bruk av narkotika, ble de daglige doser av Lyrica økt, men et antall pasienter som tok stoffet, tvert imot, ble redusert til 3 år med bruk av dette betyr i Norge.

Men økningen av å bruke Lyrica betyr ikke nødvendigvis at narkotikamisbruk. Likevel ble salget av Lyrica økt betydelig i Norge de siste årene.

Til tross for at Lyrica er solgt på resept i henhold til sin offisielle instruksjon, er det lett å kjøpe Lyrica uten resept på nettapoteker i Norge. Foruten Lyrica, kan du også kjøpe Pregabalin under sitt generiske navn.