Lorazepam i Norge

lorazepam

Lorazepam er et stoff, som brukes for å eliminere symptomer på angst, depresjoner, nevrologiske lidelser, og søvnforstyrrelser. Pasienter som lider av epileptiske anfall kan også kjøpe Lorazepam og bruke stoffet som en del av kombinasjonsbehandling.

Du vil ikke være i stand til å kjøpe Lorazepam i vanlige apotek i Norge. Stoffet er ikke godkjent for generell bruk i dette landet. Du kan bestille Lorazepam nettet eller gjennom Statens legemiddelverk.

Lorazepam tilhører en klasse av benzodiazepin beroligende. Dets virkning er forbundet med forbedring av GABA-aktivitet, som er den viktigste inhibitoriske neurotransmitter. GABA reduserer celleeksiterbarhet i visse hjerneregioner, og derfor har en lindrende virkning.

I tillegg til den beroligende, Lorazepam effekter inkluderer også:

• angstdempende – reduserer uro og følelsesmessig stress;
• muskelavslappende – reduserer muskel-skjelettlidelser tone;
• krampestill – reduserer excitability av epileptiske fokus;
• mildt hypnotisk – forkorter perioden med innsovning.

Hvis du ønsker å kjøpe Lorazepam online, piller eller injiserbare løsning er alternativene vil du være å velge fra. Etter administrasjon av Lorazepam tabletter, blir den aktive substans absorberes raskt, og har en nesten absolutt biotilgjengelighet. Avhengig av dosen, er den maksimale Lorazepam konsentrasjon oppnådd i 1-6 timer etter administrering, og halveringstiden er ca 18 timer.

I intravenøs eller intramuskulær Lorazepam administrasjon, er den maksimale plasmakonsentrasjon oppnås i 3-4 timer. Lorazepam halveringstid etter intravenøs eller intramuskulær injeksjon er ca 14 timer.

Når du bestemmer deg for å kjøpe Lorazepam for depresjon symptomer eliminering, ikke glem om anbefalt dosering tidsplanen. Du kan ta 1-4 mg Lorazepam daglig, delt inn i flere intakes. Pasienter med psykiske lidelser, akkompagnert med søvnforstyrrelser, bør ta samme Lorazepam dose 1-4 mg, men med en gang før sengetid. Lorazepam Dosen kan økes gradvis, uten å overstige 10 mg per dag.

Varigheten av Lorazepam bruk er typisk mindre enn 10 dager. I unntakstilfeller kan behandlingsperiode være en måned, inkludert den grad stoffet avskaffelse. Gradvis reduksjon av Lorazepam dosen bør fastsettes individuelt for hver pasient. Gjør forsiktig beregning av den nødvendige mengden av stoffet før du kjøper Lorazepam online.

Intravenøs administrering Lorazepam er anbefalt for fjernelse av depresjon og angstsymptomer, samt for å eliminere anfall. Pasienter bør langsomt intra 2 mg Lorazepam en dag. I unntakstilfeller, der anfall eller depresjon episoder gjentar, kan pasienten kreve administrasjon av Lorazepam 4 mg.

Intramuskulære injeksjoner av Lorazepam er indikert for premedisinering (kirurgi), og bør utføres minst 2 timer før den planlagte inngrep. Lorazepam premedisinering Dosen bestemmes individuelt, men generelt ikke overstige 4 mg om gangen.

Når du kjøper Lorazepam i Norge, kan du bruke det til depresjon og epilepsi symptomer, og dra nytte av sine unike egenskaper, som:

• rask virkning;
• Det er mest egnet benzodiazepin for behandling av søvnforstyrrelser;
• ved styrken av sin psycholeptic handling, er Lorazepam sammenlignbare med nevroleptika;
• når det gis intramuskulært Lorazepam har mest rask absorpsjon, sammenlignet med alle benzodiazepiner.

Det brede Lorazepam forklarer dens anvendelse ved behandling av angst av forskjellig opprinnelse. Gitt den raskt innsettende dette beroligende handling, pasienter noen ganger bruker Lorazepam for en effektiv behandling av akutte angstlidelser.

Pasienter på Lorazepam bør avstå fra å drikke alkohol mens du bruker den og 3 dager etter seponering. Lorazepam markant reduserer kropps toleranse for alkohol, noe som kan føre til forgiftning, selv ved inntak av en liten mengde alkohol.

Lorazepam oppfyller alle kravene til en effektiv beroligende:

• Den har en stress beskyttende innflytelse;
• Den har optimale farmakokinetiske parametre;
• Det er svært effektivt og trygt i behandling av angstlidelser;
• Rask handling utbruddet både i kurs behandling og enkel administrasjon.

Lorazepam var ikke den første beroligende av benzodiazepin klassen. Den første slikt stoff ble Chlordiazepoxide, som ble solgt siden 1959 under navnet Librium. Pasientene fikk muligheten til å kjøpe Lorazepam fra 1971. beroligende ble utviklet under veiledning av D.J. Richards, som jobbet i legemiddelfirmaet Wyeth Pharmaceuticals. De første handelsnavn Lorazepam var Ativan og Temesta.

Patentet for den opprinnelige Lorazepam stoffet fra Wyeth Selskapet har lenge utløpt. Likevel, det er mer enn 70 kommersielle navn på dette beroligende i verden i dag.

Folk kunne kjøpe Lorazepam i Norge siden 1990-tallet. Men på grunn av høy konkurranse med andre benzodiazepiner, for eksempel Diazepam, var dette beroligende trukket tilbake fra salg i 2012. Men du kan fortsatt finne Lorazepam på norske nettapoteker.