codeine

Smerte kan ha negative effekter på sosiale relasjoner, søvn, fysisk aktivitet, familieforhold og andre aspekter av dagliglivet. Den analgetiske Kodein vil lette lidelsene under behandling eller healing, og hjelpe deg å opprettholde din vanlige livsstil.

Kodein utøver en moderat smertestillende effekt gjennom blokkerer smerte impulser. I tillegg har Kodein en hostestillende virkning og er derfor også anvendes for akutt hoste undertrykkelse.

Hvor kan jeg kjøpe Kodein?

Kodein eller Kodeinfosfatsesquihydrat er svært populære og en av de mest brukte smertestillende og hostestillende medikament. Ifølge ulike estimater, nesten en milliard av Kodein doser brukes hvert år på verdensbasis.

I dag kan du kjøpe Kodein i Norge, Danmark, Sverige, Tsjekkia, Nederland, Irland, Storbritannia, Australia, USA, Canada og andre land. Etterspørselen etter Kodein er stort, så dette stoffet er produsert av et stort antall små, mellomstore og store farmasøytiske selskaper.

I Norge kan du kjøpe Kodein 25mg tabletter, levert av legemiddelfirmaet Takeda. Takeda har investert tungt i utvikling og markedsføring markedsføring av innovative smertestillende medikamenter, og er en av de 15 største legemiddelselskapene i verden.

Takeda Selskapet leverer til Danmark og andre land Kodein tabletter, samt hoste og smerter sirup. I Danmark kan du også kjøpe Kodein av flere andre farmasøytiske selskaper, som Amgros, DuraScan eller Alternova.

Anbefaling for Kodein bruk

Indikasjoner for Kodein bruk er identiske i alle land i verden. Men hvis du ønsker å kjøpe Kodein 25 mg tabletter for behandling av smerter hos pasienter yngre enn 18 år, vil du ikke være i stand til å gjøre det i hvert eneste land over hele verden.

For eksempel er Kodein 25 mg tabletter er godkjent i Danmark for behandling av pasienter som lider av smerte, i alderen 15 og mer. I Norge er Kodein piller godkjent for å kontrollere smerte hos pasienter eldre enn 18 år.

Som regel er en enkelt dose en 25mg Kodein tablett. To Kodein tabletter kan tas i intense eller alvorlige symptomer.

Hvis du behandler smerte, kan du ikke ta mer enn 4 anbefalte Kodein doser (1 eller 2 tabletter) innen 24 timer. For å eliminere akutt hoste, bør 1-2 Kodein piller bli tatt ikke mer enn 3 ganger per dag.

Hvis barnet ditt lider av en akutt hoste og har hals irritasjon eller betennelse, kan du kjøpe Kodein hostesaft. Det bør bemerkes at Kodein sirup er beregnet for behandling av hoste hos barn i alderen 12 år eller mer.

Babyer bør gis 5 mg Kodein hostesaft 2-3 ganger om dagen, om lag med jevne mellomrom. Voksne anbefales å ta 5mg av antitussive Kodein løsning, 3 ganger om dagen.

Kodein og Paracetamol

Kodein er effektiv, men ikke det eneste stoff, som brukes til behandling av akutt moderat smerte. Videre er Kodein ofte brukt i kombinasjon med andre smertestillende midler, så som paracetamol.

Kodeinfosfatsesquihydrat kombinert med Paracetamol gjør det mulig å oppnå maksimal nytte for behandling av visse typer av smerte, for eksempel smerte ledsaget av betennelse og feber.

• Kodeinfosfatsesquihydrat utøver bare en smertestillende effekt.
• Paracetamol har både smertestillende og febernedsettende effekt.

Du trenger ikke å kjøpe Kodein piller og Paracetamol tabletter hver for seg og bruke mer penger. Du kan bruke smertestillende som allerede inneholder de to aktive stoffene.

For eksempel i Norge, kan du kjøpe Paralgin Forte, Altermol, ParamaX Comp, Pinex Forte og andre smertestillende tabletter, som inneholder Kodeinfosfatsesquihydrat og Paracetamol. Apotek i noen land, for eksempel i USA, kan selge noen titalls smertestillende, som inneholder Paracetamol og Kodein, av forskjellige produsenter.

Du trenger ikke å huske eller vite navnene på disse stoffene. Spør på apoteket for Kodein kombinert med paracetamol og han vil gi deg flere av dem å velge mellom. Du kan velge den billigste smertestillende medisiner og være sikker på at det vil være like effektive som dyrere legemidler.

Viktig informasjon om Kodein

Når du bruker Kodein og / eller Paracetamol, bør du unngå å konsumere alkoholholdige drikkevarer. Kodein bør heller ikke bli tatt, hvis du er avhengig av reseptbelagte medisiner eller gaten narkotika.

Smertestillende legemidler i kombinasjon med alkohol eller legemidler som påvirker sentralnervesystemet, kan forårsake respirasjonsdepresjon, unormalt høyt eller lavt blodtrykk og andre bivirkninger.

Kodein kan gi bivirkninger selv om du tar de anbefalte doser. Ifølge kliniske studier resultater, folk på Kodein klager ofte vanskelig avføring og apati.

Redusere antall Kodein tabletter eller forlenge tidsintervallet mellom dosene vil hjelpe deg å bli kvitt søvnighet. Legge til flere grønnsaker eller andre fiberkilder til kosthold kan bidra til å eliminere forstoppelse.

Kjøp Kodein på et nettapotek

Kodein er et lovlig middel, tilgjengelig i mange apotek. Pris for Kodein piller kan være svært høy. Dette skyldes det faktum at enkelte apotek selge denne smertestillende til en utsalgspris høyere enn engros med 2-3 ganger.

Hvis du trenger å ta 6-8 tabletter av smertestillende daglig over en lang periode, og du ikke ønsker å betaler for mye, kan du kjøpe Kodein på et nettapotek, til en pris som er litt høyere enn produsentens prisen.

I dag er online bestilling Kodein en feilsikker, komfortabel, rask og enkel måte å få smertestillende uten resept fra alle land. Du trenger bare å fylle ut bestillingsskjemaet, betale for, og Kodein vil bli sendt til den adressen du har oppgitt.