Levetiracetam (Keppra)

keppra

Hvis du har blitt diagnostisert med epilepsi, og ønsker du å forebygge anfall, prøv Keppra. Det er en kraftig antikonvulsiv, som omfatter den aktive bestanddel Levetiracetam.

Keppra er veldig populært i Norge blant helsetjenester utøvere og deres pasienter. Antikonvulsive Keppra bidrar til å redusere intensiteten av epileptiske anfall. Derfor er det anbefalt å ta Keppra som monoterapi for epilepsi hos voksne og ungdom over 16 år.

Keppra er også foreskrevet til spedbarn i alderen en måned og eldre med epilepsi, som et hjelpemiddel i sin behandling. Kjøp Keppra akkurat nå for å raskt og enkelt kvitte seg med denne kroniske nervøse sykdomssymptomer.

Keppra er en av de mest effektive og sikre legemidler for behandling av epilepsi. Det ble godkjent for salg og bruk i Norge i 2006. I dag kan du kjøpe følgende doseringsformer Keppra:

• tabletter på 250 mg, 500 mg, 1000 mg;
• oppløsning for injeksjon av 100 mg / ml;
• oral oppløsning av 100 mg / ml.

Du kan også finne tabletter Keppra xr, som skiller seg fra konvensjonelle tabletter av en lengre virkningstid. På grunn av dette, kan Keppra xr tas bare en gang om dagen med 1000 mg, 2000 mg eller 3000 mg på en gang. Dette stoffet er ikke til salgs i Norge, men du kan kjøpe Keppra xr på nettapoteker.

Mekanismen for Keppra handlingen ligger ved inhibering av kalsiumkanaler i den menneskelige hjerne, noe som fører til en redusert frigivelse av universelle neuronale Ca2 kommunikasjonskontroller. Således reduserer Keppra intensiteten av epileptiske anfall og faren for tilbakevendende angrep.

Den optimale terapeutisk dose av Keppra beregnes særskilt for hver enkelt pasient, avhengig av alder, vekt og individuell toleranse av den antikonvulsive. Før du kjøper Keppra, lese anbefalingene for stoffet doseringsplan:

• Den epilepsi behandling bør starte med den minste Keppra dose på 500 mg per dag. Denne dosen av Keppra bør deles inn i to inntak på 250 mg.
• Keppra Dosen kan økes med 250 mg annenhver uke.
• Keppra halveringstid i kroppen varierer fra seks til åtte timer. Derfor må intervallet mellom dosene Keppra være minst syv timer.
• Den maksimale terapeutisk dose av Keppra for pasienter over 16 år er 3 gram per dag, fordelt på to like doser.
• Barn under seks år som veier mindre enn 50 kg bør bruke ikke mer enn 250 mg av Keppra mikstur to ganger om dagen.

Du bør gradvis redusere dosen av denne antikonvulsiv å unngå Keppra abstinenser og avslutte behandlingen av epilepsi komfortabelt og trygt. Det er noen anbefalinger for bruk av Keppra i ulike grupper av pasienter, inkludert:

• Keppra utskilles fra kroppen hovedsakelig via nyrene. Derfor, for å blodprøver og andre tester finne ut frekvensen av kreatin clearance og inkluderer nedsatt nyrefunksjon anbefales før du kjøper Keppra.

• For å unngå en Keppra overdose, blir eldre pasienter med nedsatt nyrefunksjon anbefales å ta minimum Keppra dose. Bruk Keppra med forsiktighet, hvis du har problemer med vannlating.

• Keppra er klinisk bevist å ikke bryte inn metabolitter og påvirker ikke det kardiovaskulære systemet eller leveren. Hvis du har hjerte- eller leversvikt, trenger du ikke å redusere dosen av Keppra.

• Spedbarn, barn under seks år, samt pasienter med dysfagi, bør ikke ta Keppra tabletter. I stedet kan de kan bruke andre former for Keppra. For eksempel Keppra mikstur eller løsning for intravenøs eller intramuskulær injeksjon.

• Keppra er ikke anbefalt for gravide. Hvis du finner ut om graviditeten i løpet av epilepsi behandlingen med Keppra krampestillende, slutte å ta denne medisinen. Bruk kondom og / eller ta piller for å hindre graviditet mens du bruker Keppra.

Keppra er ofte foreskrevet for omfattende behandling av epilepsi. Derfor bør du sjekke listen over legemidler som kan samhandle med den antiepileptiske Keppra, før du kjøper det på nettet.

Forholdsregler bør tas mens du bruker Keppra med stoffer som Okskarbazepin (Trileptal), Fenytoin (Pro-Epanutin) eller Karbamazepin (Trimonil).
I september 2016 kliniske interaksjonsstudier med Keppra Degarelix (Farmagon) startet i USA. Ikke ta Keppra i kombinasjon med kaliumsparende diuretika, inkludert Spironolakton (Aldactone) eller Eplerenon (Inspra).

Ikke i noe tilfelle bør du konsumere alkohol, hvis du tar en Keppra pille. Kliniske studier bekrefter at Keppra kan anvendes i kombinasjon med slike antikonvulsanter, for eksempel:

• Valproat (Orfiril)
• Lamotrigin (Lamictal)
• Fenobarbital (Fenemal)
• Gabapentin (Neurontin)
• Karbamazepin (Tegretol)

Ved høye doser, kan Keppra forårsake forgiftning eller bivirkninger, slik som utslett, svimmelhet, tretthet, nasofaryngitt, og hodepine. Ikke øke dosen på egen hånd og i samsvar med doseringsregime for å redusere risikoen for disse bivirkningene av Keppra.

Når det brukes riktig, har Keppra en høy sikkerhetsprofil og er godt tolerert av de fleste pasienter. Hvis du ønsker å redusere intensiteten av epileptiske anfall raskt og trygt, kjøpe Keppra nå.

Den norske legemiddelverk (NOMA) gir data om maksimalprisene på Keppra i Norge, så vel som dens generiske legemidler, som er produsert under merke Kevesy. Keppra leverandører på det belgiske markedet er velkjente farmasøytiske selskaper, som UCB og Orifarm.