Gabapentin Norge

gabapentin

Gabapentin er en analog av gamma-aminosmørsyre (GABA) og tilhører den nye generasjonen antiepileptika. Gabapentin ble opprinnelig utviklet som et legemiddel for behandling av epilepsi.

I dag, takket være sin multilateral mekanisme farmakologiske virkning, Gabapentin brukes også som en første-linje narkotika for behandling av nevropatisk smerte.

Gabapentin er tilgjengelig i det norske markedet i muntlig form. Norske forbrukere kan kjøpe Gabapentin i:

• 100, 300, 400 mg kapsler
• 600, 800 mg filmdrasjerte tabletter

Gabapentin antikonvulsiv brukes til å behandle partielle anfall med sekundær generalisering eller uten det hos voksne og barn over 12 år, samt epileptiske anfall hos barn i alderen 3 år og eldre.

Mekanismen for Gabapentin antikonvulsiv virkning er ikke fullt ut forstått. Studier av denne antikonvulsive fortsetter i dag. Det antas at Gabapentin, til tross for sin strukturelle likhet til GABA, ikke reagerer med reseptorer av denne aminosyre, forstyrrer ikke dens syntese eller frigivelse.

Antikonvulsive Gabapentin interagerer ikke med benzodiazepinreseptorer eller bindingsseter av eksitatoriske nevrotransmittere, og har ingen effekt på opiat reseptorene.

Dermed har Gabapentin en annen virkningsmekanisme, forskjellig fra andre antiepileptika, som gjør det mulig å effektivt arrestere anfall hos voksne og barn.

Du kan kjøpe Gabapentin på apotek i Norge. Dette antikonvulsive er tilgjengelig i lokale apotek under merkenavnet Neurontin. Retten for sin tilførsel tilhører to farmasøytiske selskaper Farmagon og Pfizer.

Studier har vist at behandling med Gabapentin kan betydelig redusere hyppigheten av epileptiske anfall. I tillegg ble epileptiske anfall remisjon registrert i mange pasienter, som bruker denne krampestillende (spesielt, pediatriske pasienter).

Gabapentin i komplekset terapi av epilepsi og til tillater å redusere dosen av andre antiepileptika eller helt forkaste dem.

Det ble funnet at Gabapentin har en rekke biokjemiske egenskaper som gjør det mulig å effektivt påvirke årsakene til nevropatisk smerte.

Nevropatisk smerte bringer mye lidelse for pasienten og reduserer livskvaliteten hans. Svært ofte vanlige smertestillende er ikke i stand til å lindre nevropatisk smerte på grunn av sin spesielle naturen.

Den nye generasjonen antiepileptika, som Gabapentin, brukes i dag mer og oftere for å lindre nevropatisk smerte hos voksne.

Du kan kjøpe Gabapentin på et nettapotek å slutte å kaste bort tid og raskt gå videre til behandling av smerte. Bestill dette krampestillende gjennom et nettapotek er en måte å spare ikke bare dyrebar tid, men også penger, fordi her vil du bli tilbudt den rimeligste prisen for Gabapentin.

Jo tidligere du begynner å ta Gabapentin, vil jo raskere lindring kommer, og du vil være i stand til å gå tilbake til normal livsstil.

Det antas at den smertestillende virkning mekanismen for antikonvulsiv Gabapentin er basert på dens evne til å blokkere kalsiumkanaler av nociceptive nevroner membranen, noe som fører til en reduksjon i deres eksitabilitet.

En rekke forsøk gjennomført har bekreftet den høye effektiviteten av Gabapentin i behandlingen av nevropatisk smerte, så vel som effektiviteten av denne antikonvulsiva for smerte syndrom av forskjellig genese, inkludert:

• postherpetisk nevralgi
• Karpaltunellsyndrom
• komplekst regionalt smertesyndrom

Det er flere rapporter om Gabapentin bruke som et adjuvans i tillegg til smertestillende opioider ved behandling av nevropatisk smerte kreft.

Hvis du raskt vil stoppe smerte og lindre pasientens tilstand, kjøpe Gabapentin i nærmeste apotek og umiddelbart starte behandling av smerte. Det er bevist at Gabapentin reduserer excitability av nerveceller i hjernen og har en positiv effekt på pasientens psyko-emosjonelle status.

Nevnte terapeutiske aspektet er spesielt viktig på grunn av dannelsen av forskjellige vedvarende psyko-emosjonelle lidelser hos pasienter med nevropatisk smerte.

Fordelen med Gabapentin ligger i det faktum at dette stoffet har en lav sannsynlighet for legemiddelinteraksjoner. Studier har vist at Gabapentin ikke metaboliseres i kroppen og påvirker ikke leverenzymer.

Den europeiske retningslinjer for nevropatisk smerte behandling understreker den høye effektiviteten av Gabapentin og henvises det til førstelinjepreparater for behandling av nevropatiske smertesyndromer.

Trust Gabapentin! Hvis du eller din familie medlem er torturert med sterke smerter, bør du stoppe lidelse. Kjøp Gabapentin og spare deg selv og din familie fra smerte.