Kjøp xanor på nett

alprazolam
Alprazolam er et beroligende middel, brukes til å lindre symptomene på panikk og angst lidelser. Stoffet frigjøres i vanlige apotek bare med en resept, men Norge beboerne kan kjøpe Alprazolam online uten resept.

Alprazolam tilhører en ny klasse av sedativer (beroligende), med tittelen «triazolobenzodiazepines». Alprazolam aktivitet er assosiert med stimulering av benzodiazepin hjernereseptorer. Denne gruppen av reseptorer, i sin tur, er nært relatert til GABA-reseptorer som virker som hemmende ytre stimuli nevrotransmitter.

Effekter av Alprazolam:

• sedasjon;
• krampestillende;
• sentrale muskelavslappende (slapper musklene)
• mildt hypnotiske (reduserer innsovning tid og øker varigheten av søvnen, reduserer antall oppvåkninger natt);
• angstdempende (reduserer symptomer på frykt, angst, rastløshet, endringer i følelsesmessig stress persepsjon).

I Norge kan du kjøpe enkle (0,25, 0,5, 1 eller 2 mg) eller ER tabletter (0,5 eller 3 mg) Alprazolam. Ved bruk av konvensjonelle Alprazolam tabletter, er maksimal plasmakonsentrasjon oppnås innen 1-2 timer, ER Tabletter – 5-11 timer. Begge doseringsformer av Alprazolam er kjennetegnet ved en rask absorpsjon, 100% biotilgjengelighet og lik halveringstid – 11-16 timer.

Alprazolam dose fastsettes basert på alvorlighetsgraden av depresjon og panikklidelse, samt den enkelte pasientens reaksjon på narkotika handling. Pasienter som aldri hadde tatt antidepressiva, beroligende medisiner og sovetabletter, krever mindre doser av Alprazolam, enn pasienter med erfaring av psykofarmaka bruke.

Den første dosen av konvensjonelle Alprazolam tabletter i behandlingen av angst angrep er 0,25-0,5 mg tre ganger om dagen. Den siste Alprazolam dosen bør tas umiddelbart før sengetid. For å hindre tilbakefall av depressive eller angstlidelser, bør 0,5-4 mg Alprazolam tas daglig, fordelt på 2-3 doser.

Eliminere symptomer på panikklidelse med Alprazolam tabletter starter med 0,5-2 mg per dag. Alprazolam dosen kan økes hver 3-4 dager, men ikke mer enn 1 mg ved. Vedlikeholdsbehandling med Alprazolam bør innebære å ta 4-10 mg daglig, delt inn i flere intakes.

Hvis pasienten kjøpte ER Alprazolam tabletter for å lindre angst, bør han begynne å bruke stoffet med 1 mg per dag, fordelt på 1-2 inntak. Maksimal daglig dose av Alprazolam under vedlikeholdsbehandling bør ikke overstige 4 mg.

Den første dosen av alprazolam ER tabletter for panikklidelse er 0,5-1 mg, tatt før sengetid. For å hindre panikklidelse tilbakefall kan pasienter ta 4 til 10 mg Alprazolam per dag, fordelt på 2-3 doser. Maksimal Alprazolam daglig dose på 10 mg er foreskrevet i sjeldne tilfeller.

Nøye vurdering av terapi hensiktsmessighet og beslutningen om dosering økningen bør utføres under hele løpet av Alprazolam. Den maksimale varigheten av Alprazolam bruke for angstsymptomer bør ikke overstige seks måneder, for panikklidelse – 8 måneder.

Seponering av Alprazolam behandling bør gjøres ved gradvis dosereduksjon. Den daglige dosen av Alprazolam bør reduseres med 0,25-0,5 mg hver tredje dag. Plutselige avbrytelse av alprazolam selvsagt kan forårsake abstinenssymptomer, som kan være ledsaget av slapphet, anemi, tørr munn, etc.

Avstå fra å drikke alkohol mens du går gjennom Alprazolam terapi. Benzodiazepin er i stand til å forsterke effekten av alkohol på menneskekroppen, som kan føre til stigning i blodtrykket, forvirring, eller oppkast.

Fordelene at pasienten vil motta fra å kjøpe Alprazolam:

• en svært effektiv angstdempende med en gjennomsnittlig varighet eller langsiktig effekt;
• benzodiazepin, som, i motsetning til andre legemidler i denne klassen, påvirker ikke bare tomgangs bekymring, men symptomene på panikkanfall;
• et stoff som er overlegen andre anxiolytika – Diazepam, Clonazepam og Lorazepam;
• angstdempende, som, i motsetning til andre beroligende midler, også har antidepressive egenskaper.

Alprazolam var ikke den første benzodiazepin. Denne angstdempende ble utviklet i oktober 1969 av Upjohn Company. Den nye stoffet har fått navnet Xanax og ble opprinnelig brukt som en beroligende og muskelavslappende. Likevel har Dr. David Sheehan Alprazolam senere bevist sin effektivitet for behandling av angst og panikklidelser.

Til tross for en rekke vellykkede kliniske studier som bekrefter effekten av Alprazolam i behandling av angst og panikklidelse, FDA har forsinket godkjenning av denne beroligende. Likevel, det økende antall pasienter med psykiske lidelser ved begynnelsen av 1980-tallet til slutt tvunget FDA for å godkjenne Alprazolam på 16 oktober 1981.

I dag, Alprazolam-baserte legemidler er mest populære beroligende midler, ikke bare i USA, men også i andre land rundt om i verden. Du kan kjøpe Alprazolam i Norge under merkenavnet Xanor. Stoffet leveres i landet av legemiddelfirmaet Pfizer.

Norge beboerne kan kjøpe Alprazolam online uten resept. Selv om de grunnleggende formene for dette benzodiazepin er konvensjonelle og ER tabletter, kan nettapoteker også tilby Alprazolam pulver. Før du kjøper denne angstdempende, les mer om Alprazolam, som du kan finne på en så populær ressurs, som Wikipedia.