Kjøpe adderall Norge

adderall

Adderall, en kombinert legemiddel, brukes i klinisk praksis for behandling av ADHD symptomer (ADHD) og for å eliminere plutselige søvnanfall (narkolepsi). Du vil finne det vanskelig å finne dette stoffet i norske apotek, men du kan kjøpe Adderall online uten resept.

ADHD er en kompleks psykologisk lidelse, assosiert med nevrologiske lidelser og atferdsforstyrrelser. Både barn og voksne kan ha slike ADHD symptomer, som konsentrasjonsvansker, impulsivitet, hyperaktivitet og andre.

En integrert tilnærming brukes til behandling av ADHD. Metoder inkluderer psykoterapi, atferd modifikasjon, og pedagogisk korreksjon. I tillegg til standardbehandling, symptomatisk behandling av ADHD innebærer bruk av reseptbelagte medikamenter. Bruken av slike sentralstimulerende midler, som Adderall, er en av de beste og klinisk bevist middel i en effektiv behandling av ADHD.

De stimulerende effektene av Adderall oppnås på grunn av de to aktive ingredienser: amfetamin og deksamfetamin. Begge er uttalt sentralstimulerende. Deksamfetamin er en amfetamin derivat.

Når du bruker Adderall, er virkningen av sine aktive ingredienser rettet mot økning av dopamin og noradrenalin utgivelse. Disse nevrotransmittere ha en viktig innflytelse på humøret og mentale tilstand. En enkelt, men en viktig forskjell fra disse stimulerende midler fra hverandre ligger i området av deres virkning.

Amfetamin virker både i det sentrale og perifere nervesystemet, mens som Deksamfetamin har en sterkere sentral handling. Dermed er Deksamfetamin større grad bidrar til frigjøring av dopamin enn noradrenalin.

Adderall er tilgjengelig for salg i form av utvidet-release (ER) tabletter eller kapsler. Du kan kjøpe vanlige Adderall tabletter før, men de er ikke lenger tilgjengelig for salg.

Etter oral administrasjon, er de aktive Adderall komponenter nå maksimal konsentrasjon omtrent i 3 timer, mens som i tilfelle av ER Adderall former – i 7 timer. Den gjennomsnittlige halveringstiden kan variere fra 10 til 14 timer, avhengig av alder på pasienten. Virkningen av måltider over opptak og spredning av Adderall er ikke sikkert etablert.

Uavhengig av pasientens alder, bør han begynne å bruke Adderall med den minimale effektive dose, og perioden for denne psykostimulerende anvendelse bør være så kort som mulig. Barn med ADHD i alderen 3 til 6 år kan begynne å ta Adderall med dosen på 2,5 mg per dag. Den daglige dosen av Adderall kan økes med 2,5 mg hver uke, til den når 40 mg – maksimal daglig dose av Adderall.

Tenåringer i alderen 12 år og eldre kan ta 5-10 mg Adderall daglig for å behandle symptomer på ADHD. Den daglige dosen av den psykostimulerende kan økes ukentlig av 5 eller 10 mg, opp til den maksimalt Adderall 40 mg per dag. Voksne pasienter med ADHD symptomer kan ta 20 mg Adderall daglig.

Innbyggere i Norge kan kjøpe Adderall ikke bare for ADHD behandling. Bruken av psykostimulerende er også i stand til å eliminere symptomene på narkolepsi. Denne søvnforstyrrelse er preget av konstant søvnighet og plutselige anfall av søvn i løpet av dagen.

Adderall daglig dose for eliminering av narkolepsi symptomer kan variere fra 5 til 60 mg. Akkurat som med ADHD behandling, kan Adderall daglige dosen økes med 5-10 mg hver uke.

Adderall er en av de mest effektive stimulerende midler for behandling av narkolepsi symptomer og ADHD. Det er imidlertid en potent medikament, og det bør tas med forsiktighet. Unnlatelse av å overholde dosering og anbefalinger for bruk av Adderall kan gi bivirkninger: hjertebank, nervøsitet, tørr munn, eller utslett.

Fordelene med Adderall:

• Effekten av Adderall og Metylfenidat er omtrent tilsvarende, men effekten av Adderall bruk hos barn er opprettholdt etter skolen, så vel;
• etter avskaffelsen av Adderall, er tilbakefall av narkolepsi og ADHD symptomer hos barn og voksne ikke oppdaget;
• Adderall halveringstid er betydelig lengre enn andre sentralstimulerende midler, som Metylfenidat (Ritalin, Concerta), så Adderall har en lengre handling varighet;
• Adderall kan brukes til å eliminere ADHD symptomer hos barn i alderen 3 år og mer, mens resten av psykostimulerende – ikke mindre enn 6 år;
• i motsetning til andre psykostimulerende, som krever å bli administrert flere ganger om dagen, kan Adderall bli brukt en gang om dagen.