clonazepam

Epilepsi ikke lenger er en sykdom som er umulig eller vanskelig å behandle. I dag kan du kjøpe klonazepam, starte behandling av epilepsi, og få full kontroll over dine anfall, med en minimal risiko for bivirkninger.

Etter å ha gransket klonazepam gjennomgang på Wikipedia eller Erowid, kan du finne ut at dette stoffet fra benzodiazepiner familien har en uttalt krampeløsende og angstdempende effekt. På grunn av sine egenskaper, er klonazepam brukes i dag til å behandle voksne, barn og babyer, lider av:

• Ulike former for epileptiske anfall.
• Typiske og atypiske absenser.
• Myoklonus og tilhørende ufrivillige bevegelser.

Etter inntak, er klonazepam nesten helt (ca 90%) absorberes fra mage-tarmkanalen. Klonazepam begynner å handle effektivt på bare 1-3 timer etter administrasjon, noe som gjør det mulig å raskt berolige og slappe av muskelvev.

Klonazepam antiepileptika har en lang halveringstid (40 timer). Den raske handlingen angrep og en lang halveringstid periode definere anbefalingene for klonazepam bruk.

Hvordan ta klonazepam?

I apotek i Storbritannia, Polen, Norge og andre land, kan du kjøpe klonazepam 0,5 mg eller 2 mg piller. Hvis du aldri har behandlet ulike former for epilepsi, og ikke ta noen antiepileptika, starte med 0,5 mg klonazepam tabletter.

Klonazepam trer i kraft umiddelbart etter den første dosen. Imidlertid er den optimale antikonvulsiv og anxiolytisk virkning oppnådd i 14-21 dager med klonazepam bruk.

I det tidlige stadium av anfall behandling, bør 0,01 til 0,02 mg klonazepam pr kilo kroppsvekt tas per dag. Legg merke til at den daglige klonazepam dose bør deles inn i 3-4 inntak med rundt jevne mellomrom mellom dem.

Avhengig av krampestillende respons, er den daglige dosen av klonazepam gradvis inntil vedlikeholdsdosen (opp til 0,20 mg / kg / dag). Den vedlikeholdsdose kan bli anmeldt, hvis du har brukt klonazepam i lang tid.

Hvis klonazepam er gitt til barn, og krampestillende effekt avtar, er det ikke alltid tilfelle for å øke den daglige dosen. Noen ganger er det lurt å begynne å bruke andre antiepileptika (for 2-3 uker), og gå tilbake til klonazepam.

Det skal bemerkes at ved den innledende fasen av epilepsi behandlingen, bør voksne bruker to eller fire av 0,5 mg klonazepam tablett opp til 4 ganger per dag. Det samme dose brukes i langtidsbehandling av spasmer og kramper hos barn.

Ikke alle klonazepam tabletter har to strukturelle linjer som tillater dele tabletten i to like deler. Sørg derfor for at tablettene har knekklinjer, om nødvendig, før du kjøper klonazepam på et apotek.
Viktig

Klonazepam kan undertrykke din fysiske eller mentale evner, selv når de brukes i samsvar med de anbefalte doser. Derfor, prøv å unngå å kjøre og drifte komplekse maskiner i de første dagene av klonazepam tabletter bruke.

Tretthet, svimmelhet, søvnighet og tretthet er vervet i vanlige bivirkninger av klonazepam. Så, hvis du tar høye daglige doser av klonazepam og føle oppregnet bivirkninger, du vil sannsynligvis nødt til å gi opp å kjøre eller utføre dine faglige oppgaver i noen tid.

Hvis du kjøpte antiepileptikum klonazepam, begynte å behandle anfall og oppleve noen bivirkninger, skrive ned, tid på dagen og hvor ofte de vises. Denne informasjonen vil tillate å justere doseringsplan av klonazepam og bli kvitt bivirkningene uten å redusere den daglige dosen.

Hvis du konsumere alkohol når du er på klonazepam, vil du øke risikoen for bivirkninger. Klonazepam 0,5 mg eller 2 mg piller er ikke anbefalt for bruk i akutt forgiftning med narkotika eller alkohol.

Klonazepam antiepileptika er ikke beregnet for fritidsbruk. Klonazepam bør ikke tas sammen med andre legemidler av benzodiazepiner klasse, som Xanax (Alprazolam).

Kjøpe billig klonazepam

Hvis du bor i USA, kan du finne klonazepam i landet apotek, levert av mer enn 10 farmasøytiske selskaper (f.eks Sun, Mylan og Sandoz). Naturligvis prisen klonazepam av forskjellige produsenter varierer, og du kan velge den billigste antiepileptika.

Apotek andre steder i verden tilbyr et bredt spekter av klonazepam. For eksempel har den norske legemiddelverk godkjent bare en klonazepam holdig stoff – Rivotril.

Når apotek i ditt land selger bare et lite utvalg av klonazepam-holdige medisiner, velge det billigste er en vanskelig oppgave. Så, hvis klonazepam er for dyrt, kan du søke etter billige analoger på nettapoteker.

I dag kan du kjøpe klonazepam nettet i Norge, Polen, USA, Chile, New Zealand, India, Puerto Rico, Australia, Mexico, Canada, Argentina, Brasil, Storbritannia og noen andre land i verden. Den elektroniske narkotika butikker har et stort utvalg av klonazepam av ulike produsenter til de beste prisene.