Kjøp zovirax online Norge

Kjøp Zovirax

Hvis det er en ubehagelig symptomer på herpes, bør du ikke vente til de forsvinner av seg selv. Kjøp Zovirax akkurat nå til å begynne behandling så snart som mulig.

Zovirax antivirale medisiner kan hjelpe bli kvitt den ubehagelige symptomer på herpes. Ved hjelp av Zovirax kan man raskt bli kvitt boblene på leppene, slimhinner i nese og munn, kjønnsorganer eller på kroppen.

Flere doseringsformer av Zovirax anvendes for å behandle virusinfeksjoner:

 • Krem 5%
 • Oftalmisk salve 3%
 • Peroral suspensjon 80 mg/ml
 • Tabletter av 200mg, 400mg og 800mg.

Zovirax forskjellige doseringsformer brukes til å behandle forskjellige typer av virussykdom. Ta kontakt med apoteket hvis du ikke har brukt antivirale medikamenter og du trenger hjelp for å kjøpe Zovirax.

Zovirax krem 5% brukes til behandling av symptomer på herpes på leppene. Jo tidligere du begynner å bruke kremen, jo raskere og mer effektiv behandling være.

Vanligvis, bruken av Zovirax krem gjør det mulig å eliminere symptomer på herpes på leppene for 5 dager. Kremen bør brukes i løpet av 10 dager, selv om behandlingen ikke startes kort tid etter utbruddet av herpes symptomer eller sår ikke helt leget.

Optimal antiviral effekt oppstår ved regelmessig bruk av Zovirax krem. Kremen påføres til de berørte huden rundt med jevne mellomrom 5 ganger om dagen.

Zovirax krem av 5% bør ikke brukes på slimhinner, fordi det kan føre til irritasjon, rødhet, og andre bivirkninger. Hvis herpesviruset har infisert øye skallet, kjøpe oftalmisk krem 3% av Zovirax.

Oftalmisk salve av Zovirax består av hvit vaselin og ikke irritere slimhinnene. Salve (Strip 1 sm) påføres den indre overflate av det nedre øyelokk.

 • Salve påføres 5 ganger daglig omtrent hver 4 timer.
 • Den vanlige behandlingsvarighet er 7-10 dager.
 • Salve bør brukes 3 dager etter forsvinningen av symptomer på herpes.

Zovirax salve bør ikke brukes med harde eller myke kontaktlinser. Briller kan være nødvendig i løpet av salve bruksperioden.

Kontakte legen din hvis herpes symptomer ikke har forsvunnet, men har økt i en uke. Legen kan foreskrive tabletter eller peroral suspensjon av Zovirax.

Oral form av Zovirax brukes for å behandle:

 • Alvorlige infeksjoner i hud og slimhinner som ble forårsaket av herpes virus.
 • Genital herpes, inkludert residiv sykdom.
 • Alvorlige tilfeller av helvetesild.

Valget mellom anvendelse av forskjellige styrken Zovirax tabletter avhenger av alvorligheten av virussykdommen og den individuelle pasientens respons. Det er bedre å kjøpe Zovirax tabletter av 200 mg for behandling av herpes-infeksjon.

En tablett av Zovirax 200 mg vanligvis tas hver 4. time i løpet av dagen (5 tabletter i sum) ved behandling av herpes-infeksjoner. Man trenger ikke å ta pillene om natten. Den anbefalte behandlingstiden er 5 dager.

Varighet av behandling av herpes zoster er minimum 7 dager. Med denne type virusinfeksjon bør man ta 800 mg av Zovirax 5 ganger om dagen hver 4 time.

Vanligvis Zovirax legemidlet gjør det mulig å bli kvitt en virus infeksjon innen 5-7 dager. 25-35 tabletter behov for behandling hvis du observerer anbefalingene om bruk. Man trenger å ta flere tabletter hvis det komplikasjoner oppstår.

Zovirax pris er avhengig av doseringsformen, emballasje, størrelse, antall av inneholdt Aciklovir substanser, samt kjøpsstedet. For eksempel kan du se følgende priser for Zovirax i et norsk nettapoteker:

 • Tabletter av 200 mg, 25 stk – 110 NOK.
 • Tabletter av 400 mg, 56 stk – 341 NOK.
 • Tabletter av 800 mg, 35 stk – 320 NOK.
 • Krem 5%, 2 g – 180 NOK.
 • Oftalmisk salve 3% 4,5 g – 140 NOK.

Hvis du ønsker å kjøpe billig Zovirax på nettet i Norge, må du først velge apotek som tilby lavere priser. Vanligvis nett apotek prisene er lavere enn i vanlige apotek, men de også kan være annerledes.

Du får den laveste prisen og mange andre viktige fordeler ved bestille Zovirax på nettet. Nå trenger du ikke å gå ut og personlig kommer til den vanlige apotek. Dette er spesielt nyttig når herpes symptomer sterkt synlig og har ikke noe ønske om å gå ut.

Nett apotek blir stadig mer populært. Du bare utføre noen få skritt, og deretter betale for din bestilling og Zovirax vil bli sendt til den oppgitte adresse. Du kan få en rabatt hvis du er en vanlig kunde av nettapotek.

Generiske legemiddel av Zovirax er tilgjengelig i nettapoteker. Generikas kan variere i størrelse, form eller farge, men de inneholder den samme mengde av aktiv bestanddel som det opprinnelige legemidlet og dets tilsvarende på den antivirale virkning.

Zovirax generika er godkjent av Statens legemiddelverk, på samme måte som det opprinnelige legemidlet. Så du får en høy kvalitet anti-virus medisiner til en rimelig pris ved å kjøpe generisk legemiddel Zovirax på nettet.

I utviklingen av generiske Zovirax er ikke nødvendig å gjennomføre langvarige og kostbare klinisk utprøving. Produsenten må bare å bevise bioekvivalens av legemidlet, som indikerer at den generiske har den samme antiviral virkning som det opprinnelige legemidlet for den samme dose.

Kvalitet og viktigst sikkerheten av Zovirax generisk svarer til merket legemiddel. Strenge sikkerhetsstandarder, kvalitet og effektivitet kontrolleres i produksjonsprosessen, på samme måte som produksjon av merkede legemiddel. Statens legemiddelverk utøver streng kontroll over overholdelse av disse standardene.

Kjøpe billig generisk Zovirax på nettet hvis du ønsker å redusere kostnadene for behandling av virusinfeksjoner. For eksempel i de norske nettapoteker kan finnes generiske Zovirax under Antix navnet.

Meda farmasøytisk selskap er en leverandør Antix krem (Aciklovir) 5%. Antix krem begynte å bli levert til Norge i 2003 etter å ha blitt godkjent av Statens legemiddelverk.