Kjøp Voltaren på nettet i Norge

Det er ikke noe enklere enn å kjøpe Voltaren i Norge, hvis du har lyst til å gjøre det. Dette legemidlet er tilgjengelig på markedet i over 25 år, og er på salg i mange apoteker for i dag.

Voltaren gir en klar smertestillende og anti-inflammatorisk virkning og moderat febernedsettende virkning. Denne medisinen brukes til behandling av forskjellige sykdommer på grunn av deres egenskaper, deriblant slike sykdommer:

 • Artritt, juvenil artritt, osteoartritt og ankyloserende spondylitt.
 • Akutte inflammatoriske sykdommer i muskel-skjelettsystemet.

Voltaren reduserer de inflammatoriske symptomer i leddene, bindevev og muskler. Resultatet av dette er det lindring av smerte ved hvile og under bevegelsen. Forsvinner morgenstivhet og hevelse i ledd.

Voltaren legemidlet er tilgjengelig i flere farmasøytiske firmaer:

 • Enterotablett 25 mg og 50mg
 • Væsken for injeksjons 25 mg/ml
 • Suppositorer 25 mg, 50 mg og 100 mg.

Be om råd fra en farmasøyt når du kjøper medisin i apotek, dersom du trenger hjelp om hvilken form av legemidlet er bedre å bruke for deg personlig. Oftest farmasøyter anbefaler Voltaren tabletter på grunn av det faktum at de er mer kjent og enklere å bruke.

Enterotablett Voltaren er belagt med et spesielt lag, som er motstandsdyktig overfor magesaft. Tablett passerer direkte i magen og begynner å oppløse bare i tarmen. På grunn av det faktum at tablettene oppløses i tarmen:

 • Reduksjoner irritasjon i magen slimhinnene.
 • Forhindrer ødeleggelse av den aktive substans i magen.
 • Gir en lokal virkning av legemidlet i tarmen.
 • Bremser ned absorpsjon av den aktive substans.

Voltaren tabletter inneholde 25 mg eller 50 mg av aktiv Diklofenak beståndsdel. Tilstedeværelsen av forskjellige tabletter med styrken gjør det mulig å oppnå den ønskede anti-inflammatoriske og smertestillende effekt i pasienter på ulike alderstrinn:

 • Barn over 6 år – en tablett av 25 mg om morgenen og om kvelden.
 • Pasienter over 50 kg – 75-150mg per dag på 2-3 inntak.

Doseringen kan justeres avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen. Voltaren suppositorier kan være mer foretrukket til å kjøpe hvis pasienten ikke kan ta tabletter eller det er vanskelig for ham å ta det.

Voltaren suppositorier administreres i rektum (den nedre del av den gastrointestinale trakt). Det anbefales å ta suppositorier så ofte som tabletter.

Det anbefales å administrere en suppositorie av 100 mg umiddelbart før sengetid hvis reumatiske smerter oppstår om natten eller morgenstivhet. Injeksjoner kan brukes hvis du trenger en rask analgetisk effekt.

Voltaren injeksjoner brukes sjelden i hjemmet. Vanligvis denne form av legemidlet brukes på sykehus for å redusere smerte hos pasienter etter kirurgi.

Injeksjoner kan administreres intravenøst eller intramuskulært. Intravenøs injeksjon skal bare tilføres på sykehus. Dosen bestemmes individuelt i hvert enkelt tilfelle. Varighet av injeksjon bør ikke overstige 2 dager.

De fleste mennesker som lider av revmatiske smerter, bruker tabletter eller Voltaren suppositorer. Tabletter eller suppositorier har den samme dosering, og de reduserer inflammasjon og smerte med samme effektivitet.

Du kan kjøpe Voltaren tabletter på 25 mg, 50 mg eller 100 mg på nettet hvis du ønsker å spare penger. De er lettere å bruke enn suppositorer, og de er mye billigere. Følgende priser kan bli sett i en norsk nettapoteker:

 • Voltaren suppositorer av 50mg, 10 stykker – 51 NOK.
 • Voltaren tabletter 50mg, 20 stykker – 45 NOK.

Tjue Voltaren tabletter koster mindre enn ti suppositorer. Bestille 100 tabletter Voltaren på nettet for 88 kroner, hvis du ønsker å spare enda mer penger. En tablett av en stor pakke koster mindre enn en krone, og fra en liten pakke mer enn 2 kroner.

Voltaren pris kan avvike i ulike nettapoteker. Kanskje denne forskjellen vil ikke ha betydning for deg, spesielt hvis du trenger bare én pakke av legemidlet. Men det er bedre å finne ut hvilke apotek har den billigste prisen hvis det er en forutsetning at behandling vil bli forlenget og vil trenge masse piller.

Det trenger ikke mye tid for å finne den billigste nettapotek. Du kan raskt finne og sammenligne prisen på interessert legemidlet ved å besøke flere nettapoteker. Du kan også lese anmeldelser fra folk som allerede har hatt erfaring bestilling av smertestillende medikamenter.

Ta hensyn til tid og kostnader for levering ved å kjøpe Voltaren på nettet i Norge, Spania, Frankrike og andre europeiske land. Mange nettapoteker tilbyr gratis levering. Den totale mengden av ordren må overstige et visst beløp for å få gratis levering.

Leveringstiden er vanligvis noen dager, men kan redusere eller øke avhengig av bostedsadresse. Legemidlet kan leveres i løpet av noen timer hvis du bestiller billig Voltaren på nettet fra Oslo.

Det bør bemerkes at nettapoteker har på salg generiske legemiddel av Voltaren. Generika fungerer ikke bedre eller dårligere enn det opprinnelige legemidlet, men det kan være mye billigere.

Novartis farmasøytiske selskapet leverer branded Voltaren legemiddel. Bluefish og Ratiopharm selskapet leverer generiske legemidler av Voltaren under «Diklofenak» navnet.

Alle disse legemidler er godkjent av Statens legemiddelverk. Så ved kjøpe generiske legemidler av Voltaren på nettet i Norge, kan du være sikker på at du vil få et medikament med anti-inflammatorisk og smertestillende egenskaper som har blitt studert av Statens legemiddelverk.

Du vil kunne bruke Voltaren generisk for behandling i stedet for de opprinnelige medisiner, hvis du har en resept fra lege. Legemidler arbeider med samme effektivitet når de er bioekvivalente, uansett for navn, hvor mange koster det, og som produserer dem.