Kjøpe xenical i Norge på nett

Kjøp Xenical

Xenical har blitt spesielt utviklet for å hjelpe overvektige pasienter som ikke klarte for å miste vekt ved hjelp av en lav kalori diett. Alle pasienter, som ønsker å ta medisin for effektiv og langvarig vekttap, kan kjøpe Xenical i Norge.

Bruksindikasjoner av Xenical er:

  • behandling av overvekt hos pasienter med BMI som er større enn eller lik 30 kg/m2;
  • behandling av overvekt hos pasienter med BMI som er større enn eller lik 28 kg/m2 med risikofaktorer – diabetes mellitus, hypertensjon, dyslipidemi;
  • reduksjon av risikoen for nytt vektøkning etter en initial nedgang.

Xenical er en kraftig spesifikk inhibitor av gastrointestinale lipaser. Orlistat aktiv bestanddel binder seg reverserbart med enzymer som utfører absorpsjon av lipider og begrense absorpsjonen av fett.

Xenical hindrer spalting og etterfølgende absorpsjon av ca. 30% fett, som kommer fra maten ved å inhibere aktiviteten av gastrointestinale lipaser. Det ufordøyde fettet absorberes ikke og skape en kalori underskudd slik at langtidsbehandling av medikamentet fremmer vekttap.

Xenical er praktisk talt ikke absorberes i den systemiske sirkulasjon etter oral administrering. Systemiske absorpsjonen av Xenical er ikke nødvendig for å tilveiebringe en terapeutisk virkning– legemidlet virker bare i lumen av magen og tynntarmen. Xenical maksimal terapeutisk effekt oppnås ved 1-2 timer etter legemiddeladministrering. Fullstendig fjerning av Xenical fra organismen oppstår 3-5 dager etter siste dose.

Hver kapsel av Xenical inneholder 120 mg av aktivt Orlistat bestanddel. Det viktigste vite ved kjøp av Xenical – du vil være i stand å få medisin på resept fra legen din i vanlige apotek. Hvis du ikke har en resept, bruke tjenestene av nettapoteker og kjøpe Xenical alternativ legemiddel uten resept – legemiddel under Alli merkenavnet.

Det er nok å ta en kapsel av Xenical 120 mg daglig med hvert hovedmåltid for å redusere vekten. Legemidlet kan tas før et måltid, eller i løpet av, eller i løpet av 1 time etter måltid. Overskridelse av den anbefalte dose av Xenical (360 mg per dag) er trygt for helsen, men fører ikke til øket terapeutisk virkning.

En annen dose av Xenical er ikke nødvendigvis å ta når en pasient hopper over et måltid, eller i tilfelle hvor maten ikke inneholder fett.

Kliniske studier har ikke etablert strenge restriksjoner på varigheten av Xenical bruk for i dag. Nordmenn kan ta medisin for å oppnå den ideelle vekten. Den behandlende lege bør beslutte å forlenge behandlingen for den enkelte pasient etter ett års av Xenical bruk.

Du må ha tillit i beredskap for å endre livsstil, før du foretar et kjøp av legemiddel. Det bør anbefales til alle pasienter kombiner en lavkaloridiett og regelmessig trening i løpet av anvendelsen av Xenical, hvis intensitet bestemmes av den behandlende lege i henhold til den ledsagende kardiovaskulær sykdom.

Effektiviteten av kombinasjonsbehandling for fedme ved hjelp av Xenical, samt moderat kalorifattig diett og treningen – alt dette bestemmes av slike indikatorer som:

  • brukervennligheten;
  • godt tolerert;
  • fjerning av metabolske forstyrrelser som viktige deler av alvorlig sykdomsforløpet.

Unexpected positive effekten av Xenical ble identifisert i løpet av post – marketing studier, det vil si allerede etter at legemidlet kom i salg. For eksempel har forskere funnet at blokkering av fettsyremetabolisme under påvirkning av Xenical utløser den patologiske ødeleggelse av ondartede kreftceller.

I en annen studie ble det vist at i organismen av en pasient blir betydelig redusert intestinal endotoksin-nivå etter en kort påføring av Xenical – bakterier som er årsaken til inflammatorisk tarmsykdom.

Det kan bli et tilbud om kjøp av Xenical for overvektige hjertepasienter. Det legemiddel har noen direkte effekt på blodtrykket bestemmelser. Imidlertid er vektreduksjon følges av en normalisering blodtrykket hos overvektige pasienter med samtidig hypertensjon.

Overvekt hos kvinner er ofte forbundet med hormonelle eggstokkfunksjon. Xenical ikke bare fremmer til vekttap, men også forbedre fruktbarheten hos fete kvinner med polycystisk ovariesyndrom (PCOS). Xenical effektiv for overvektige kvinner med PCOS er bekreftet ved gjenoppretting av ovulatoriske menstruasjonssyklusen etter reduksjonen eller normalisering av kroppsvekt.

Ettersom Xenical har ingen systemisk virkning på organismen, er dens bivirkninger begrenset til symptomer på gastrointestinalkanalen. Xenical bivirkninger avhenger av mengden av fett i kosten. Det kan være magesmerter , fet avføringen, fekalinkontinens, haster trang til avføring, økt hyppighet av avføring og gassdannelse.

Xenical er det første legemiddelet basert på Orlistat. Legemiddelet ble utviklet i 1985. Etter vellykket gjennomføring av kliniske forsøk, Xenical har blitt brukt til å bekjempe fedme siden 1989. Legemidlet har blitt brukt til behandling av overvekt i de fleste land etter en tid.

Roche selskapet fikk markedsføringstillatelse for Xenical salg i Norge 29 juli 2003. Orifarm og Farmagon selskapet er også norske leverandører av medisiner for vekttap.

Prisen pr pakke av 84 Xenical kapsler kan være 400-500 kroner i vanlige apotek. Kostnaden av Xenical legemidler i nettapotek er mye lavere enn i en vanlig apotek. I tillegg til dette mange nettapoteker tilbyr rabatter og utlevering av legemidler.