Kjøpe metformin på nett

Kjøp Metformin

For i dag ca. 200 000 mennesker fått en diagnose av type II diabetes og antallet øker hvert år i Norge. Et stort antall av mennesker har type 2 diabetes og ikke vet det.

Merk at man kan kjøpe Metformin i apotek hvis på grunn av diabetes har forverret livskvalitet. Metformin er en av de beste og mest brukte legemidler fra gruppen biguanider.

Cirka 110.000 nordmenn har brukt Metformin legemidlet for monoterapi mot diabetes i 2016. Cirka 20 000 pasienter har brukt Metformin i kombinasjon med andre medikamenter for å kontrollere blodsukkernivået.

Metformin popularitet er på grunn av fordelene som gir dette legemiddel:

 • Stabil anti hyperglycemic effekt.
 • Bruk som mono- eller kombinasjonsbehandling av diabetes.
 • Redusering av risikoen for komplikasjoner forbundet med høye nivåer av glukose.
 • Bevaring eller reduksjon av pasientens kroppsvekten.
 • En reduksjon i blodsukkernivået, uten de alvorlige bivirkninger.

Metformin tabletter er nødvendig for pasienter som har diabetes eller som ikke er i stand til å gi tilstrekkelig glykemisk kontroll med diett. Glukosenivået garantert avtar etterhvert som etter måltider eller i løpet av dagen etter at pasienten begynner å bruke legemidlet.

Det er nødvendig å ha en resept for å kjøpe Metformin legemiddel i Norge. Oppskrift vil ha den nøyaktige mengde av legemidlet som kreves for å starte behandling så vel som styrken tabletter (500mg, 850mg eller 1000mg).

Leger vanligvis fore et lite antall tabletter for behandling av diabetes ved begynnelsen. Dette er nødvendig for å bestemme dosen av Metformin som er mest effektive og reduserer blodsukkeret med sikkerhetsnivået.

Voksne trenger å ta oralt en Metformin tablett av 500 mg eller 850 mg hver 8. eller 12. time i de første 1-2 ukene av behandlingen. Barn trenger samme dose som en voksen, men bare en gang i døgnet. Anti-hyperglykemisk optimale effekt oppnås mens man tar pillene under eller etter måltider.

Metformin daglige dose kan økes gradvis på basis av utilstrekkelig reduksjon i blodglukosenivået. Den maksimalt anbefalte dose er:

 • For voksne – 3g av Metformin separat på tre doser.
 • For barn – 2g av Metformin seperat på to eller tre doser.

Allerede etter 2-4 uker når den maksimale effektive dose har blitt identifisert, er det mulig å tenke på hvordan å redusere kostnadene for behandling av diabetes. Erfaring i kjøp av Metformin tabletter i Norge viser at man kan spare penger ved begynnelsen av behandlingen av diabetes, men på grunn av bruk av små pakker er vanskelig å gjøre det.

Den største pakken inneholder 400 tabletter og små pakken har 60 tabletter. Prisen på en Metformin tabletter fra en liten pakke kan være 1,5 eller flere ganger høyere enn prisen på de samme pillene fra en stor pakke.

For å effektivt behandle diabetes og ikke bruke mye penger, kan det anbefales i tillegg til et stort utvalg av emballasje:

 • Finn apotek som tilbyr de laveste prisene.
 • Velg en produsent som leverer Metformin billigere enn andre selskaper.

Statens legemiddelverk observerer ikke bare for tilbud av diabetesbehandling kvalitet i landet. Et annet viktig formål er evnen til å anvende billige antidiabetika legemidler.

Statens legemiddelverk godkjent et sett av legemidler for behandling av diabetes i løpet av de siste 50 årene samt legemidler innbefatter Metformin. Den første av disse er godkjent under navnet Glucophage i 1967. Merck er eier av en Glucophage markedsføringstillatelse.

Metformin salget økt betydelig i Norge, spesielt i de siste 20 årene på grunn av veksten i antall av pasienter med diabetes. Høy etterspørsel etter antidiabetika legemiddel førte til at en rekke konkurrerende farmasøytiske selskaper i markedet.

Statens legemiddelverk godkjent Metformin som tilføres ved de følgende farmasøytiske selskaper siden 1998:

 • Weifa
 • Mylan
 • Orifarm
 • Amneal
 • Vitabalans.

Antidiabetika legemiddel som leveras av ulike farmasøytiske selskaper, har forskjeller i pris. For eksempel, Metformin tabletter av 1000 mg (180 enheter) har pris på 155 kroner -leveras av Mylan selskapet. De samme tabletter av Weifa eller Orifarm selskapet kan bli funnet for 166 kr.

Men lave priser på Metformin kan finnes ikke i alle apotek. Statens legemiddelverk begrenser den maksimale verdien av antidiabetika legemidler, men kan ikke tvinge apotekene å selge dem til en pris nær kostpris.

Hvis du ønsker å minimere kostnadene ved behandling, bør du vurdere å kjøpe Metformin på nettet i Norge. Disse apotek tilbyr Metformin til en utsalgspris som er nær engrospriser av distributører.

Vennlig service av nettapotek lar deg raskt velge ønsket antall og bestille Metformin selv de mennesker som gjør det for første gang. Du kan bestille legemidlet i noen få minutter.

Leveringstiden kan variere fra noen timer til et par dager. Dersom Metformin tabletter vil ende snart, er det bedre å bestille på forhånd og ikke gjøre behandlingsavbrudd.