Kjøp Vicodin i Norge online

vicodin

Vicodin er en kombinert smertestillende medikament, foreskrevet for å lindre mild til moderat smerte. Vicodin kan anvendes for behandling av akutt ryggsmerter eller for å lindre migreneanfall.

Vi anbefaler imidlertid at du å bli kjent med denne effektive smertestillende før du kjøper Vicodin og begynne å bruke den.

Vicodin smertestillende middel er en kombinasjon av to aktive ingredienser:

• ikke-narkotiske smertestillende paracetamol
• semi-syntetisk opioid Hydrocodone.

Hydrokodon er et halvsyntetisk opioid, som blir syntetisert fra kodein og brukt som et analgetikum for behandling av smerte hos voksne. Hydrokodon kan også brukes som en hostedempende medikament.

Mekanismen for Hydrocodone smertestillende tiltak er i hovedsak knyttet til konsekvenser for mu-opioidreseptorer som regulerer smerte. Det antas at Hydrokodon bindes til opioidreseptorer i CNS og bidrar til smerte nøytralisering.

Paracetamol er mye brukt i medisinsk praksis som en reseptfrie smertestillende (smertestillende) og febernedsettende.

Det er ofte brukt til å lindre mild til moderat hodepine, muskel- og revmatiske smerter. I kombinasjon med Hydrocodone, Paracetamol forsterker den analgetiske effekten av opioider og bidrar til å redusere smerte.

Vicodin har vært brukt som smertestillende i over 30 år. Selv noen 5 år siden, forbrukere var i stand til å kjøpe Vicodin i form av muntlige tabletter i dosering av: hydrokodon 5 mg / paracetamol 500 mg og hydrokodon 7,5 mg / paracetamol 750mg.

Men den amerikanske FDA adressert i begynnelsen av 2011 alle produsenter av den kombinerte smertestillende Vicodin med anbefaling om å redusere dosen av paracetamol til 325 mg per tablett.

Det er blitt funnet at høye doser av medikamentet kan forårsake irreversible endringer i leveren og fremme leversvikt på grunn av det faktum at Acetaminofen metaboliseres i leveren.

Dag, kan forbrukeren kjøpe Vicodin i orale tabletter, som hver kan inneholde:

• 5 mg hydrocodone / 300 mg paracetamol
• 7,5 mg hydrocodone / 300 mg paracetamol
• 10 mg hydrocodone / 300 mg paracetamol

I smertesyndrom, først vurdert som moderat, kan Vicodin betraktes som legemiddelet er førstevalget. Når det gjelder å velge den riktige dosering, slike aspekter, som graden av pasientens smerter og hans terapeutisk respons på behandling gis en sterk betraktning.

Det bør være oppmerksom på at toleransen (ufølsomhet) til Vicodin kan manifestere seg i kronisk administrering av legemidlet, og hyppigheten av bivirkninger avhenger av dose brukes.

Hvis du kjøpte Vicodin i en dose av hydrokodon 5 mg / paracetamol 300 mg, bør du være klar over at den vanlige voksen dosering er én eller to piller hver 4-6 timer; den daglige dose av Vicodin bør ikke overstige 8 tabletter.

Når legen forskriver Vicodin ved høyere doser (hydrocodone 7,5 mg / paracetamol 300mg eller hydrocodone 10 mg / paracetamol 300mg), ikke glem at den anbefalte dosen for voksne utgjør en tablett hver fjerde-seks timer (ved behov); ikke overstiger den daglige Vicodin dose av seks tabletter.

Vicodin brukes i doser som overskrider de anbefalte kan forårsake avhengighet og bivirkninger, som ofte uttrykkes som overdreven søvnighet, svimmelhet, og mental uklarhet.

Når du velger en effektiv smertestillende, noen pasienter prøve å forstå, hva er forskjellen mellom Vicodin og tramadol (Ultram), og hvilke av dem har en mer potent analgetisk effekt.

Begge stoffene er effektive smertestillende midler. Således er det antatt at Vicodin, sammen med den analgetiske virkning, har en moderat antipyretisk og anti-inflammatorisk virkning (på grunn av nærværet av paracetamol i komposisjonen).

Sammenlignende studier har vist at Tramadol er svakere enn Vicodin (hydrokodon / paracetamol), på grunn som den har en lavere risiko for avhengighet og avhengighet.

Opioidanalgetikumet Vicodin er ikke levert til det norske markedet. Hvis du ønsker å kjøpe Vicodin, kan du bestille det på et nettapotek. Når du kjøper Vicodin på nettet, får du muligheten til å starte smertebehandling i løpet av kortest mulig tid.

Betimelig initiert smertebehandling bidrar til gunstig prognose av pasientens utvinning og rask bedring av tilstanden hans. Og når du kjøper Vicodin en på nettapotek, kan du ikke bare spare tid, men også penger, siden online drug prisen er alltid lavere enn i de detaljapotekkjedene.