Kjøp Tylenol 500 mg uten resept

tylenol

Tylenol er et verdensomspennende kjent analgetisk legemiddel som brukes for å eliminere smertesymptomer av varierende alvorlighet og opprinnelse. Pasienter i alle aldre, som lider av moderat til alvorlig smerte angrep, kan kjøpe Tylenol både i vanlige apoteker og på nettet uten resept.

Den aktive ingrediensen i Tylenol er den ikke-narkotisk analgetikum Paracetamol, også kjent som acetaminofen eller APAP (acetyl-p-aminofenol). Dette virkestoffet har en dual action: eliminerer smerte symptomer og fjerner høy kroppstemperatur.

I tillegg til Paracetamol, kan Tylenol inneholde andre aktive bestanddeler. For eksempel, er det narkotiske analgetikum Kodein stand til å forbedre Paracetamol effekter. Kodein virker på opioidreseptorer i hjernen, og dermed endre følelsesmessig smerte følsomhet.

Kombinasjonen av et narkotisk stoff og en ikke-narkotiske smertestillende gjør Tylenol en ideell stoffet for eliminering av sterke og akutte smerter episoder. Kombinert medisiner Tylenol kan brukes til å lindre symptomene på postoperativ smerte. Denne smertestillende vil også være nyttig for folk som lider av leddgikt eller osteochondrose og opplever smerte symptomer.

Unntatt Paracetamol kan Tylenol også omfatte Diphenhydramine, som er et antihistamin, som fungerer som en søvndyssende i et stoff som heter Tylenol PM. Tylenol PM er designet spesielt for de pasienter som har problemer sover på grunn av smerter.

Etter inntak, kroppen absorberer raskt de aktive ingrediensene i Tylenol. Å nå maksimal plasmakonsentrasjon kan kreve en til fire timer.

Tylenol Doseringen kan avhenge av mange faktorer:

• Pasientens alder;
• Dosering form av stoffet;
• Alvorlighetsgrad og intensitet av smerte symptomer;
• Individuell toleranse av de aktive ingredienser.

Tylenol mikstur passer spedbarn og barn opp til 12 år. Styrken av suspensjonen ikke overstiger 160 mg. Spedbarn opp til 2 bør administreres suspensjonen i munnen med en spesiell sprøyte. Eldre barn kan ta Tylenol med en teskje. For å eliminere smerte symptomer eller senke feber, kan barnet gis 5-15 ml Tylenol hver 4. time, men ikke mer enn fem ganger om dagen.

Tylenol tabletter som inneholder 325 mg av den aktive substansen, kan brukes av barn over 6 år, og voksne. Barn under 12 år bør ikke ta mer enn 5 tabletter på Tylenol en dag, voksne – mer enn 10 tabletter. Varigheten av behandlingen med Tylenol suspensjon og tabletter bør ikke overstige 5 dager.

De som blir torturert av kroniske eller alvorlige muskelsmerter bør søke etter narkotika Tylenol ekstra styrke, hver tablett som inneholder 500 mg av virkestoffet. Den anbefalte dosen for voksne er to caplets hver 6. time, men ikke mer enn seks caplets per dag.

Dersom pasienten lider av smerte på grunn av artritt eller osteoartritt, bør han kjøpe Tylenol caplets, inneholdende 650 mg av den aktive bestanddel Paracetamol. For å oppnå en smertesymptomlindring, bør to caplets av Tylenol tas hver 8. time, men ikke mer enn 6 caplets om dagen. Den maksimale perioden med Tylenol caplets bruk er 10 dager.

Fordelene med å kjøpe Tylenol for å gjenoppleve smerte symptomer:

• bredt spekter av dosering og farmasøytiske former for bruk;
• rask og pålitelig lindring av smerte og forhøyet kroppstemperatur for pasienter i alle aldre;
• riktig valgt dose av Tylenol har ingen negativ effekt på slimhinnene i mage-tarmkanalen.

Tylenol var den første smertestillende, hvori acetaminofen ble anvendt for lindring av smertesymptomer hos barn. Stoffet ble utviklet på midten av 1950-tallet av legemiddelfirmaet McNeil Laboratories. I utgangspunktet Tylenol ble anvendt som et antipyretisk middel, det vil si for å eliminere forhøyet kroppstemperatur hos barn.

Med tiden, slipper skjemaer og anvendelse omfanget av Tylenol betydelig utvidet. I 1961, Tylenol tabletter kom i salg. Disse har blitt brukt til å lindre smerter symptomer hos voksne. 11 år senere, ble tyggetabletter utgitt, og i 1975 – den utvidede utgaven Tylenol kapsler. Den smertestillende etter hvert spredte seg til alle de store landene i verden.

Kombinert medisiner Tylenol 3, som inneholder kodein, ble lansert for salg i 1963. Bare 15 år var nødvendig for den smertestillende til å bli den mest foreskrevet smertestillende i USA. Videre har Tylenol 3 bli den femte stoffet i landets historie, og som antall resepter har oversteget 1 million.

I 1981, flere tilfeller av forgiftning med smertestillende resulterte i tilbakekalling av Tylenol fra det farmasøytiske markedet i mange land. Forgiftning ble forårsaket av en rekke inaktive ingredienser i Tylenol kapsler. Bare en og en halv måned etter hendelsen med forgiftning, starter McNeil slippe Tylenol kapsler av en avansert teknologi som gir beskyttelse mot forurensninger.

I dag Tylenol er den mest populære smertestillende i Norge, som er tilgjengelig uten resept. I 2007 ble dette analgetikum den absolutte leder i salget av reseptfrie legemidler i Norge. Du kan fortsatt kjøpe Tylenol i konvensjonelle og online apotek.