Kjøp Quetiapine 25 mg Norge

quetiapine

Quetiapine fumarate (eller Seroquel) er et atypisk ny generasjon antipsykotisk, som tilhører gruppen av psykofarmaka, som brukes til behandling av psykiske lidelser hos voksne.

Hvis du allerede tar Seroquel, vet du at dette stoffet har en gunstig sikkerhet og toleranse profil. Det du trenger for å starte ab antipsykotisk behandling så snart som mulig, du kan kjøpe Seroquel på et nettapotek.

Studier viser at Quetiapine, sammenlignet med andre legemidler i samme klasse, ikke forårsaker eller knapt forårsaker ekstrapyramidale forstyrrelser (forringet muskelaktivitet) og påvirker både de positive og de negative symptomer.

Ifølge European Medicines Agency, ble Quetiapin godkjent for behandling av følgende psykiske lidelser:

• schizofreni (som i akutt tilstand og for vedlikeholdsbehandling)
• første typen bipolare lidelser (hos pasienter med alvorlig mani episoder og alvorlig depresjon)

En av de mest kjente Quetiapine merkevarer i Norge er den antipsykotisk legemiddel Seroquel. Dette stoffet er tilgjengelig i lokale apotek i tablettform, og nordmennene har mulighet til å kjøpe Quetiapine (Seroquel) i form av:

• 25, 100, 200, 300 mg filmdrasjerte tabletter
• 50, 150, 200, 300, 400 mg depottabletter

Det antas at virkningsmekanismen av quetiapin virkning er basert på dens evne til å blokkere visse dopaminerge og serotonerge reseptorer, noe som fører til en betydelig reduksjon i den psykotiske symptomer alvorlighetsgrad.

Siden Quetiapin har et antipsykotisk, antidepressiva og stabiliserende effekt, kan bruk av atypiske antipsykotika være effektive både i løpet av bipolar lidelse forverring og i vedlikeholdsbehandling.

Quetiapin effektivitet for både akutte fasen behandling og vedlikeholdsbehandling av voksne pasienter med schizofreni blir bekreftet av en rekke kliniske studier.

For å forhindre mangler en dose av dette antipsykotisk, beregne den nødvendige mengde av medikamentet for hele foreskrevne behandlingsforløpet før man kjøper quetiapin orale tabletter.

Hoppe noen doser av Seroquel kan redusere effekten av behandlingen. Derfor, hvis du savner en dose av medisiner, bør du umiddelbart ta det, så snart det blir mulig.

Quetiapin dose utvalg lindre akutt psykose skal utføres i samsvar med styrken av sin antipsykotisk handling.

Oral umiddelbar løslatelse Quetiapine tabletter kan tas uten hensyn til måltider, og den daglige dose av denne antipsykotiske medisiner bør deles i 2 doser, tatt med 12 timers mellomrom.

Vanligvis er den første dagen av schizofreni behandling krever administrering av 50 mg av quetiapin per dag (to doser). Deretter blir daglig dose av denne antipsykotiske medisiner gradvis økt med 50-100mg for de neste tre dagene, til du kommer til dose 300mg.

Etter den fjerde dagen, er varigheten av behandlingen og Seroquel dosering velges individuelt, avhengig av pasientens kliniske tilstand. Anbefalt daglig dose av Quetiapin spenner 150-750 mg.

I maniske episoder mot bipolare forstyrrelser, begynner behandlingen med en daglig dose av 100 mg med quetiapin på den første dag. Dem, er den daglige dosen med Quetiapine økt med 100 mg daglig i 4 dager.

Om nødvendig kan den daglige dosen av Quetiapin økes til 800mg per dag. Likevel bør dosen ikke økes med mer enn 200 mg av gangen.

Hvis du ønsker å kjøpe Quetiapine, bør du vite at den vedvarende frigjøring tablettform bør tas en gang om dagen. En forenklet ordning av dosen valget kan oppnå sin effektive verdien i en kortere tid.

Tallrike studier har vist at de utvidede frisetting quetiapin assosiert med en større sannsynlighet for å oppnå en terapeutisk respons eller remisjon hos pasienter med mani eller bipolar depresjon.

Rapid doseøkning av vedvarende utgivelsen Quetiapin øker ikke eller fremme bivirkninger. Fraværet av antikolinerge egenskaper tillater bruk Quetiapin i eldre og senil alder.

Sammen med god toleranse, er en positiv effekt av Seroquel ofte merket i løpet av de nevrokognitive underskudd og sosial fungering av pasientene.

Siden kognitiv svikt ved schizofreni er karakteristisk for sykdommen, vil Quetiapine bidra til å forbedre de nevrokognitive funksjoner.

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe Quetiapine, lese stoffet anbefalinger og sjekke dens mulige bivirkninger før du begynner å bruke det.

Pasienter på Quetiapin er ofte gratis fra høy risiko for alvorlige bivirkninger. De vanligste bivirkningene er munntørrhet, døsighet, og vektøkning.

Hovedkriteriet for å velge en eller annen form for Quetiapin meldingen bør være den enkelte pasients preferanser og graden av stoffet toleranse.