Kjøp Percocet 5mg i Norge

percocet

Percocet er et kombinert legemiddel, brukes for behandling av smertesyndrom av moderate og moderat alvorlig grad, blant annet forhold, fulgt av feber.

Nordmenn kan kjøpe Percocet i lokale eller internasjonale nettapoteker, siden dette smertestillende er ikke tilgjengelig i retail nettverk av landet apotek.

Percocet har en potent smertestillende og en mild anti-inflammatorisk effekt. Men hvis du aldri har tatt dette analgetikum før, bør du finne ut funksjonene i dette produktet og hvordan du skal bruke før du kjøper Percocet online.

Percocet stoffet tilhører en klasse av moderne opioid analgetikum, fordi den består av:

semisyntetisk opioid oksykodonhydroklorid
analgetisk og antipyretisk fra gruppen bestående av paracetamol anilider

Paracetamol er et populært sentral ikke-narkotiske smertestillende, som er godkjent for salg i mange land rundt om i verden.

Denne ikke-narkotiske smertestillende er ofte brukt for behandling av mild eller moderat cephalgia (hodepine). Paracetamol er en komponent av forskjellige medikamenter, som brukes for forkjølelse og influensa.

I kombinasjon med oksykodon, acetaminofen øker den analgetiske virkning av opioidet, og kan brukes til å lette en mer alvorlig smerte (for eksempel post-operativ eller dental smerte).

Oksykodonhydroklorid er en potent halvsyntetisk opioid, godkjent i Norge som et analgetikum for lindring av smerter hos kreftpasienter.

Det opioide analgetikum Percocet fremstilles i orale tabletter, som inneholder en stabil dose av paracetamol og forskjellige doser av oksykodon. Pasienter kan en kjøpe Percocet tabletter i følgende dosering:

• 2,5 mg oksykodon / 325mg paracetamol
• 5 mg oksykodon / 325mg paracetamol
• 7 mg oksykodon / 325mg paracetamol
• 10 mg oksykodon / 325mg paracetamol

Percocet dose for behandling av moderat smerte velges individuelt for hver enkelt pasient, avhengig av intensiteten og arten av smerte.

Smertebehandlingen bør starte med lave doser av Percocet med en etterfølgende økning i den effektive dose. Doseringen nøyaktighet skal overvåkes, ellers Percocet i høye doser kan føre til psykisk og fysisk avhengighet.

Hvis du kjøpte Percocet piller for første gang, og ønsker å bruke dem, må du vite at den totale daglige dose av paracetamol bør ikke overstige 4 mg (ikke 12 tabletter per dag).

Det ble funnet at høye doser av paracetamol kan forårsake lever og nyrer funksjon. Risikoen for å utvikle indre organer lidelser øker mens du tar Percocet med alkohol eller andre paracetamol inneholder medisiner.

Av denne grunn er å avstå fra alkohol og andre paracetamol holdige produkter anbefales mens du bruker Percocet piller.

Uavhengig av den dose, må intervallet mellom Percocet piller inntaket være minst 4-6 timer (avhengig av behovet). Unnlatelse av å følge doseringsregime kan føre til overdose og bivirkninger.

Symptomene på Percocet overdose er respirasjonsdepresjon, forvirring, kald og klam hud. Slutt å ta Percocet tabletter ved første tegn på overdosering, og søke medisinsk hjelp i den nærmeste helsestasjon.

Fordelene med Percocet inkluderer rask analgetisk effekt utbruddet og god toleranse (med forbehold om anvendelsen av de anbefalte doser). Synergi av smertestillende effekt av de to komponenter (oksykodonhydroklorid og paracetamol) reduserer risikoen for bivirkninger.

Hvis du ønsker å kjøpe opioid analgetikum Percocet, men har aldri tatt noen opioide analgetika, bør du lese nøye instruksjonene for stoffet, spesielt «bivirkninger» -delen.

Det skal forstås at til tross for de gode pasient vurderinger, Percocet påvirker hver pasient på en annen måte, og kan bidra til uønskede reaksjoner.

De hyppigst rapporterte Percocet bivirkninger er overdreven søvnighet, sedasjon, oppkast og svimmelhet. Andre bivirkninger av stoffet er smertelig lav stemning, forstoppelse og utslett.

Noen av bivirkningene kan reduseres dersom pasienten bruker mer tid liggende.

I dag er Percocet en av de mest effektive opioid smertestillende, noe som bidrar til raskt å stanse smertesyndrom av moderat intensitet.