Kjøpe antibiotika på nett

antibiotika

Det er flere store grupper av antibiotika; hver av dem er mest effektive mot visse typer bakterier. Derfor, når du kjøper antibiotika, bør pasienten velge mot den typen bakterier som forårsaket sykdommen, individuelle karakteristikker av kroppen og eventuelle andre samtidige sykdommer.

Penicilliner er en gruppe av antibiotika som ødelegger membranen av bakterier og dreper dem. Disse antibiotika tilhører gruppen av bredt spekter av aktivitet, og de er effektive ved behandling mot stafylokokker, streptokokker, gonoré, meningitt (Penicillin G, Bicillin, Permapen).

Penicilliner behandler betennelse i mandlene, bihulebetennelse, sykdommer i ØNH og luftveier (Amoxil, Larotid, Augmentin og Amoxicillin). Penicilliner kommer i form av tabletter, for oral bruk og injeksjoner.

Penicilliner er reseptbelagte legemidler, og dermed for å kjøpe antibiotika fra gruppen av penicilliner på et apotek, er en resept nødvendig. Du kan kjøpe antibiotika uten resept på nettapoteker av Canada, Storbritannia og USA.

Cefalosporiner er en stor gruppe av antibiotika som inneholder 5 generasjoner av legemidler. Cefalosporiner (Cefazolin, Cefoxitin, Cefpodoxime, Cefepime) brukes i behandling av hudsykdommer (byller, miltbrann, Rosen (erysipelas)), Urinveisinfeksjon, bronkitt og lungebetennelse når immunitet er svak.

Å behandle gonoré, klamydia, mykoplasma og syfilis, er antibiotika av tetrasyklin gruppen (Achromycin V, Doxycycline, demeclocycline) brukt. Du kan raskt kjøpe antibiotika online for behandling av infeksjoner forårsaket av klamydia og gonoré bakterier.

Noen nettapoteker tilbyr over natten service, hvis du bruker den; får pasienten muligheten til å kjøpe antibiotika for en billig pris og samtidig raskt starte antibiotikabehandlingen.

Neosporin antibiotika fra gruppen av Aminoglykosider brukes til å behandle øyeinfeksjoner (konjunktivitt, keratitt, og blefaritt); Streptomycin brukes til å behandle tuberkulose og andre mykobakterieinfeksjoner. Aminoglykosider blir også brukt til å behandle urinveisinfeksjoner (uretritt, blærekatarr).

Ved tanninfeksjon og tannbyller, er antibiotika fra gruppen av linkosamider (Klindamycin), Penicilliner (Amoxicillin) anbefalt. Før for å kjøpe antibiotika for tanbyller, bør kjøperen lese nøye instruksjonen for bruk av antibakterielle midler.