Kjøp imovane online

ImovaneImovane brukes til kortvarig behandling av søvnløshet. Imovane forhindrer overføringen av nerveimpulser som påkaller søvnløshet og gir mulighet for å sove i løpet av 15-30 minutter etter administrering av den anbefalte dose.

Du kan finne Imovane i vanlige apoteker og nettapoteker. Det krever en resept fra lege for å kjøpe Imovane i Norge, blant annet hvis du bruker tjenestene av nettapoteker.

Hvit, rund, bikonveks Imovane tabletter inneholder 5 mg eller 7,5 mg av aktiv Zopiklon bestanddel. Tablettene er pakket i blisterpakninger og kartonger. En pakke kan inneholde 10, 30 eller 100 tabletter.

Sanofi-Aventis farmasiselskapet er en norsk leverandør av Imovane.Dette selskapet leverer også en annen søvndyssende legemiddel som kalles Stilnoct i Norge.

Statens legemiddelverk har avsluttet studie av dokumenter på sikkerheten og effektiviteten av Imovane i 1994. Søvndyssende legemiddel blir godkjent av Statens legemiddelverk og begynte å bli levert til markedet i juli på samme år.

Imovane er en populær merkevare og er godt kjent ikke bare til spesialister i behandling av søvnløshet, men også for innbyggere i Norge. Imovane tabletter er tilgjengelig i mange apotek til forskjellige priser.

Ta hensyn til prisen før du kjøper Imovane tabletter på apoteket. Til tross for at Sanofi-Aventis selskapet leverer søvndyssende legemiddel på en fast pris til det norske markedet, enkelte apotek betydelig øke prisen på Imovane.

Hvis sover medisiner er for dyrt på ditt lokale apotek, kan du bestille Imovane på nettet. Prisen av legemidler i nettapotek vil avhenge av pakke størrelse og mengde av de aktive Zopiklon bestanddel som inneholdes i form av tabletter.

En av de norske nettapotek tilbyr følgende priser for Imovane:

  • 62,30 NOK – tabletter av 5 mg, 10 stykker.
  • 67,60 NOK – tabletter av 7,5 mg, 10 stykker.
  • 172,90 NOK – tabletter 5 mg, 100 stykker.
  • 226,00 NOK – tabletter 7,5mg, 100 stykker.

Hvis du bestiller en stor pakke på nettet, da prisen på en tablett av Imovane 5 mg er ca 1,7 NOK. Hvis du bestiller en liten pakke, da prisen på en tablett av 5 mg er ca 6 NOK. Derfor er mye mer fordelaktig å bestille stor emballasje enn små emballasje.

Kjøpe av billige Imovane tabletter på nettet vil tillate å spare litt på behandling. Men du kan ikke kjøpe en stor pakke hvis din resept vil ha et lite antall av Imovane tabletter.

Imovane tabletter bør tas en gang om dagen. På grunn av det faktum at dette legemidlet er vanligvis for kortvarig behandling av søvnløshet (opp til 30 dager), så mest sannsynligen resept vil ha en liten mengde av tabletter.

Imovane 5 mg tabletter er billigere enn tabletter av 7,5 mg, men de ikke alltid gi den nødvendige sedativ virkning. Likevel, inntak av en Imovane 5 mg tablett rett før leggetid tillater de fleste voksne pasienter falle i søvn raskt og ikke våkne opp om natten.

Dersom pasienten langsomt sovner eller våkne opp for tidlig etter å ha fått Imovane 5 mg tabletter, kan den daglige dosen økes opp til 7,5 mg. Det anbefales å redusere dosen gradvis ved slutten av søvnløshet behandling.

Det er bedre å kjøpe Imovane 7,5 mg tabletter til eldre pasienter, i det minste ved begynnelsen av søvnløshet behandling. Starter anbefalte dosen for eldre pasienter er 3,75 mg av Imovane før leggetid (halv en tablett av 7,5 mg). Dosen kan økes gradvis opp til 5 mg eller 7,5 mg hvis søvndyssende virkning er for svakt.

Imovane søvndyssende virkning varer i løpet av omtrent 7 timer etter inntak av tablettene. Denne virkningstiden lar pasienten til å ha en normal søvn og ikke føle seg trøtt i løpet av dagen.

Imovane tabletter er svært populære på grunn av den mellomlangsiktig hypnotisk effekt. Likevel må vi forstå at folk som bruker dette legemidlet, betaler for mye for merkevaren.

Statens legemiddelverk har godkjent flere søvndyssende legemidler som inneholder Zopiklon. Slike legemidler er tilgjengelig under internasjonale ikke-proprietær navn «Zopiklon» og er generiske legemidler av Imovane.

Kjøp av generiske legemiddel av Imovane på nettet i Norge vil betydelig spare på behandling av søvnløshet. For eksempel kan du finne følgende priser på generiske legemidler av Imovane nettapoteker:

  • Zopiklon Mylan tabletter 5mg, 100 stykker – 112,60 NOK.
  • Zopiklon Mylan tabletter 7,5mg, 100 stykker – 114,20 NOK.

I tillegg til Mylan selskapet, Actavis og Vitabalans Oy selskapets fått også markedsføringstillatelse fra Statens legemiddelverk. Vitabalans Oy selskapet leverer generiske legemiddel av Imovane under Zopitin navn.

Prisen på noen generika Imovane lavere enn prisen på merkede sovetabletter nesten i 1,5-2 ganger. Imovane og generiske legemidler har samme effekt og sikkerhet til tross for forskjellen i pris.

Generika av dette legemidlet er godkjent av Statens legemiddelverk samt Imovane. Leverandører har gitt bevis for at deres sovepiller har samme effekt som for merkede legemiddel før generics Imovane ble registrert i Norge.

Du kan være trygg på effektivitet ved å kjøpe billige generiske legemidler av Imovane i Norge. Den aktive Zopiklon substansen har en hypnotisk virkning uavhengig av hva laboratoriet gjør dette legemidlet.