Kjøp azitromax på nett

Kjøp Azitromax

Azitromax – er et antibiotikum som kan brukes for behandling av infeksjonssykdommer hos barn og voksne. Legemiddelet er de mest vanlig brukte antibiotika i Norge. Det er nok å kjøpe Azitromax og ta det bare en gang om dagen for å kurere infeksjonen.

Azitromax er et bakteriostatisk antibiotikum av bredspektret av makrolid virkningen. Azitromycin aktiv bestanddel hemmer proteinsyntese ved mikrobiell penetrering inn i cellen, for derved å bremse veksten og reproduksjonen av bakterier.

Høy bakteriostatisk aktivitet av Azitromax forklarer de unike farmakokinetiske egenskaper:

  • lenger halveringtid: 2-4 dager;
  • maksimal konsentrasjon er i 10-50 ganger høyere i vev og celler enn i blodplasma;
  • stabil i et surt miljø på grunn av rask absorpsjon i den gastrointestinale traktus;
  • post-antibiotisk effekt (PAE), dvd. opprettholdelse av bakteriostatiske konsentrasjoner av smittekilden i 3-5 dager etter avsluttet behandling med legemiddel.

Azitromax ikke trenge gjennom blod-hjerne-barrieren, og derfor fører det til bivirkninger på den gastrointestinale traktus med mindre sannsynlighet enn andre antibiotika. Azitromax kan være et alternativ til antibakteriell legemiddelet for pasienter som ikke kan tolerere påvirkning av tetracykliner.

Pasienten bør velge ett av de to doseringsformer før start av antibiotikabehandling via Azitromax:

  • tabletter av 500 mg
  • powder for oral suspensjon av 40 mg/ml.

I en vanlig apotek kan man finne et antibiotikum. Men nettapoteker gir deg flere muligheter for å kjøpe Azitromax, fordi de har et bredt utvalg av legemidler og ikke krever resept fra legen.

Gutter over 12 år og voksne kan ta Azitromax tabletter. Dosen av Azitromax suspensjon lettere å plukke for babyer fra 6 måneder enn tabletter.

Azitromax kan tas til enhver tid, fortrinnsvis i 1 time før, eller etter 2 timer etter inntak. Tablettene bør tas med masse væsker. For å forberede suspensjonen er det nødvendig for å helle pulveret og vann i hetteglasset og deretter riste væske før bruk.

Azitromax enkelt daglig dose kan være fra 50 til 400 mg for spedbarn og barn yngre enn 12 år. Dosen av suspensjon utmåles med en sprøyte for å dele ut eller måleskjeer, som er inngår i en kartong box sammen med hetteglasset med pulveret.

Unge og voksne kan begynne antibiotikabehandling med en Azitromax tablett av 500 mg én gang i dag i løpet av 3 dager.

Vedlikeholdsbehandling varer i løpet av 4 dager etter forsvinningen av de viktigste infeksjonstegn. Det er nok å ta en halv tablett (Azitromax 250 mg) for vedlikeholdsbehandling.

Antibakteriell behandling bør begynne ved det første infeksjonstegn. Jo raskere kjøpe Azitromax og begynne å bruke det, jo raskere pasienten kan bli kvitt infeksjonen og jo mer sparer til antibiotikabehandling.

Fordeler ved bruk av antibiotikaterapi ved Azitromax:

  • en gunstig sikkerhets og tolerabilitetsprofil;
  • anti-inflammatorisk og antioksidantaktivitet i smittekilde;
  • bredt spektrum av antibakteriell aktivitet og lavt nivå motstand av patogener til den antibiotiske virkning.

Azitromax var ikke den første Azitromycin merkevaren. Antibiotika ble utviklet av en gruppe forskere fra Pliva legemiddelfirmaet i Kroatia i 1980. Et år senere ble legemiddel patentert, og Azitromycin ble lagt ut på verdens farmasøytiske markedet under Sumamed varemerket etter vellykket gjennomføring av en rekke kliniske forsøk i 1988.

Pfizer har fått markedsføringstillatelse for salg av pulver til Azitromax suspensjon i 8 september 1994. Azitromax tabletter dukket opp i norske apotek etter for vel ett år.

Den gode nyheten for nordmenn er det faktum at det er en regel av blå resept for salg av antibiotika. Dette betyr at en pasient med en alvorlig smittsom sykdom kan kjøpe Azitromax på en rabatt.

En regel av blå resept er gyldig i ett år fra utstedelsen av en resept på Azitromax. Norske forsikringsselskaper refunderer del på Azitromax kostnader, uavhengig av pasientens økonomiske situasjon.

En regel av blå resept dekker bare reseptbelagte legemidler, men ingen gyldig ved kjøp Azitromax på nett. Pasienten vil få en rabatt på vanlig måte hvis vil bestille et antibiotikum i nettapotek.

Tabletter og oral suspensjon er ikke de eneste doseringsformer av Azitromycin. Øyedråper er på salg under Azyter varemerke i Norge, som brukes til å behandle ulike former for øyekatarr.