Kjøp cipralex

escitalopram

Escitalopram – er et stoff som brukes til å eliminere symptomer på ulike psykiske lidelser. Men den viktigste fordelen med dette stoffet er å bli kvitt generalisert angstlidelse (GAD). Pasienter utsatt for psykiske lidelser kan kjøpe Escitalopram uten resept på nettapoteker i Norge.

Antidepressiv effekt av Escitalopram oppnås ved å opprettholde konsentrasjonen av serotonin i bestemte deler av hjernen. Serotonin – er den viktigste nevrotransmitter, konsentrasjon av hvilke påvirker på humøret og mental balanse.

Siden Escitalopram forbedrer og forlenger serotonin effekt på hjernen reseptorene, tilhører antidepressant til en gruppe legemidler som kalles «selektive serotonin reopptakshemmere» (SSRI).

Escitalopram hjelper hjernecellene bedre absorbere serotonin. I tillegg hindrer den antidepressive gjenta absorpsjon av nevrotransmitteren i rommet mellom nevroner. Som et resultat, er serotonin akkumulert i hjernen og i sentralnervesystemet.

I motsetning til andre SSRI, påvirker Escitalopram utelukkende hjerneserotoninreseptorer. Dette antidepressant nesten ikke påvirker andre reseptorer som betydelig reduserer risikoen for bivirkninger ved bruk av Escitalopram.

Etter administrasjon blir Escitalopram nesten fullstendig absorbert og har en høy biotilgjengelighet. Den maksimale plasmakonsentrasjon oppnås omtrent 4 timer etter inntak. Halveringstiden for Escitalopram gjør ca 30 timer. Den maksimale terapeutiske effekten av Escitalopram utvikler seg etter en uke for å bruke antidepressiva.

På nettapoteker i Norge, kan man kjøpe tabletter som inneholder 5 mg, 10 mg eller 20 mg escitalopram-oksalat, samt mikstur 20 mg / ml. Escitalopram bør bare brukes en gang om dagen, uavhengig av måltider.

I angrep av depresjon og panikklidelse, er anbefalt dose Escitalopram gjør 5-10 mg per dag. Avhengig av pasientens respons på medikamentet handling, kan den daglige dosen av Escitalopram kan økes opp til 20 mg. Varigheten av Escitalopram program for å eliminere symptomer på panikk og depresjon gjør fra 2 til 16 uker.

Behandling av sosial fobi og GAD hjelp Escitalopram kan vare i 6 måneder og mer siden det er en kronisk sykdom. Begynn å bruke med 10 mg Escitalopram per dag, så kan den daglige dosen økes til 20 mg. I sosial fobi og GAD, minimal varighet av å bruke Escitalopram gjør 3 måneder.

Den minimale alder av pasienter for Escitalopram programmet er 18 år gammel. Når du bruker Escitalopram antidepressive å eliminere symptomer på depresjon og angst hos personer over 65 år, bør en daglig dose velges med forsiktighet. Den innledende daglig dose Escitalopram for eldre er 5 mg, men den maksimale daglige dose bør ikke overstige 10 mg.

Uavhengig av alvorlighetsgraden av symptomer på psykiske lidelser, bør den daglige dosen av Escitalopram ikke overstige 20 mg. Etter forsvinning av de viktigste sykdomssymptomer, bør anvendelse av det antidepressive fortsettes for å unngå gjentagelse av sykdommen. Opphør av å bruke Escitalopram skjer ved gradvis reduksjon av den daglige dosen innen 7-14 dager.

Bivirkninger av Escitalopram er vanligvis milde, utvikle bare i de 2 første ukene av bruk av antidepressiva og forsvinner vanligvis i langvarig bruk. Selv om Escitalopram ikke interagerer med alkohol, kan noen pasienter oppleve svimmelhet eller bihulebetennelse. I så fall blir samtidig bruk av Escitalopram og alkohol ikke anbefalt.

Fordelene du får når du kjøper Escitalopram:

• uttalt reduksjon av tegn på depresjon og angst etter de første 2 ukers bruk;
• effektiv eliminering eller betydelig reduksjon av de viktigste symptomene på depressive lidelser av alle alvorlighetsgrad;
• høy grad av sikkerhet for bruk i pasienter utsatt for hjerte- og karsykdommer;
• kraftig og balansert effekt på alle tre komponentene i utviklingen av depressive lidelser: thymus, angst og ideomotor apraksi.

Escitalopram ble ikke den første SSRI, som har blitt brukt for å eliminere symptomer på depresjon og angst. Den antidepressive dukket opp relativt nylig på legemiddelmarkedet – i 1997. To selskaper Lundbeck (Danmark) og Forest Laboratories (USA) var engasjert i utviklingen av et nytt legemiddel. De første vellykkede kliniske studier med Escitalopram involverer pasienter med ulike psykiske lidelser ble ferdigstilt i august 1999.

Siden 2002 har den antidepressive bli tilgjengelig for salg i europeiske land. I Norge er Escitalopram solgt siden 2010. I tillegg til sin generiske navn, er antidepressiva også selges under merkenavnet Cipralex. Slike selskaper som Actavis, Mylan, Teva, Orifarm, Farmagon og H. Lundbeck forsyning Escitalopram i Norge.

En god nyhet for nordmenn er at en regel såkalte «blå resept» (blå resept) virker på salg av de fleste medikamenter basert på Escitalopram. Dette betyr at staten dekker en del av kostnadene for kjøp av Escitalopram hvis en pasient lider av alvorlige og langvarige symptomer på depressive lidelser.