Kjøpe Ritalin i Norge

ritalin

Til tross for at Ritalin har vært tilgjengelig på det farmasøytiske markedet i mer enn 60 år, er det mange som ikke vet hva Ritalin er, og hva det brukes til. Ritalin kan brukes som et medium eller langtidsbehandling for barn med diagnosen ADHD.

For å kjøpe Ritalin, bør en lege undersøke pasienten og skrive en resept. Mange har oppmerksomhets- og konsentrasjonsproblemer, så beslutningen om å bruke Ritalin bør tas av en sertifisert og kompetent ekspert.

Dette stoffet er foreskrevet til barn over 6 år. Hvis bruken av medisinen i en måned ikke fører til en reduksjon av ADHD symptomer, bør behandlingen avbrytes. Den langsiktige nytten av legemidlet skal gjennomgås hvis den ble brukt i en lang periode (6-12 måneder).

Foreldre til barn med ADHD kan kjøpe Ritalin i Storbritannia, USA, Australia og andre land. Ritalin stoffet inneholder virkestoffet metylfenidat og flere hjelpestoffer. Metylfenidat angår i en gruppe av stoffer som har en mild stimulerende effekt på sentralnervesystemet.

Misbruk eller overforbruk av Ritalin kan forårsake bivirkninger. Doseringsregime av Ritalin er individuelt i hvert enkelt tilfelle og er avhengig av alder og alvorligheten av sykdommen.

Hvis det er nødvendig, kan du kjøpe Ritalin i med følgende dosering:

  • Vanlige tabletter
  • Langtidsvirkende depottabletter
  • Langtidsvirkende depotkapsler

En Ritalin pille inneholder fra 5 mg til 60 mg metylfenidat. ADHD behandling bør startes med en minimal anbefalt dose Ritalin 5 mg en gang eller to ganger om dagen. Etter hvert, kan dosen økes.

Etter at den minimale effektive daglige dosen er bestemt, kan Ritalin depotkapsler anbefales. Disse kapslene oppløses langsomt i magen og gir en forlenget terapeutisk effekt.

Akkurat som alle andre sentralstimulerende medisiner, kan Ritalin forårsake bivirkninger som søvnløshet, nervøsitet, irritabilitet og redusert appetitt. I sjeldne tilfeller fører Ritalin til tretthet, synsforstyrrelser, og kan dermed ha moderat påvirkning på evnen til å kjøre bil.

Hvis du ønsker å kjøpe Ritalin, sørg for at pakken inneholder navnet på produksjonsbedriften – Novartis. Avhengig av legemiddelformen, blir Ritalin levert i blisterpakninger eller flasker med opptil 100 piller.

Metylfenidat holdige legemidler har blitt brukt til å behandle ADHD siden 1955; patentbeskyttelsen er utløpt siden da, slik at folk har mulighet til å kjøpe generiske legemidler av Ritalin av flere farmasøytiske selskaper.

Prisen på generiske Ritalin legemidler kan avvike. Gitt at Metylfenidat-holdige stoffer er anbefalt for en langvarig behandling av ADHD, kan kostnadene for et Ritalin pille påvirke i betydelig grad den totale kostnaden for behandlingen.

I USA kan du kjøpe generiske Ritalin legemidler av selskaper som Teva, Barr, Sun, Watson, Actavis, og Vintage. Hvis Metylfenidat ikke fører til den ønskede terapeutiske effekten man hadde tenkt, kan man kjøpe legemiddelet Adderall, som anvendes i lignende indikasjoner.

Noen nettapoteker tilbyr å kjøpe generiske Ritalin legemidler i India. Dette landet er ledende innen produksjon av effektive og billige generiske legemidler. Du kan kjøpe Ritalin online via PayPal eller et annet system for pengeoverføring.