Kjøp arimidex online

Kjøp Arimidex

Du kan finne en oversikt over Arimidex hvis du planlegger å kjøpe legemiddel i Norge, men du ikke er kjent med de karakteristiske funksjoner ved denne medisinen. Du kan også lese hvor du kan finne de billigste Arimidex og hvordan du kan redusere kostnadene for behandling.

Arimidex brukes til å ta kontroll av brystcancer hos kvinner i postmenopausen og få stor sjanse for helbredelse. Dette legemiddelet kan ikke eliminere cancercellene, men bremser ned eller stopper deres vekst.

Arimidex forhindrer produksjonen av det kvinnelige Østradiol hormonet. Betraktet at dette hormonet stimulerer vekst og økning i antall av cancerceller.

  • Østradiol-konsentrasjonen reduseres med mer enn 80% i løpet av bruksperioden av Arimidex.
  • Legemidlet forårsaker ikke misbruk og av denne grunn det kan brukes i flere år.

Flere kliniske studier har vært utført før Arimidex kom i salg. Prøveresultatet viste at Arimidex er mer effektiv enn Nolvadex (Tamoksifen) og noen andre legemidler for behandling av brystcancer.

Arimidex fungerer effektivt, men er veldig dyrt. Til tross for de høye kostnadene, kjøp av Arimidex tabletter betraktes som kostnadseffektiv i Norge.

  • Prisen for Arimidex tabletter (98 stykker) er ca 2000 kroner i Norge for i dag.

Reserve for en måned av Arimidex tabletter verdt ca 6 ganger dyrere enn Nolvadex tabletter. Den gode nyheten er at prisen på legemiddel gradvis reduseres. Arimidex pris var ca i 10 ganger høyere enn Nolvadex for noen år siden.

Astrazeneca farmasøytiske selskapet er en norsk leverandør av Arimidex tabletter. Dette selskapet har begynt å levere sin legemiddel etter å ha fått godkjenning fra Statens legemiddelverk i 1997.

Hver Arimidex tablett inneholdt 1 mg av aktiv anastrozole bestanddel. Runde, hvite, bikonvekse tabletter har gravering «A» på den ene siden og «Adx1» på den andre siden. Tablettene er pakket i aluminium / PVC blisters av pappkartonger (28 og 98 tabletter).

Prisen Arimidex tabletter avhenger av størrelsen på emballasje og prisstrategier for hvert enkelt apoteket. Det antas at de store apotekkjedene har omfattende salg og på denne grunn tilby av Arimidex er på en røverpris. De laveste prisene på legemidler for behandling av brystcancer kan bli funnet i nettapoteker.

Kjøp av Arimidex på nettet kan redusere kostnadene ved behandling, samt eliminere behovet for et personlig besøk apotek. Du trenger ikke å forlate huset og det tar bare noen få minutter for å sammenligne prisene på Arimidex i ulike nettapoteker.

Hvis du er fornøyd med prisen på Arimidex tabletter, gjør en bestilling og legemiddel vil bli sendt per post eller med kurér. Ta hensyn til det faktum de fleste nettapoteker levere legemidlet gratis på grunn av den relativt dyre kostnadene av Arimidex.

Leveringstiden avhenger av bostedsadresse. Hvis du bor i Oslo og bestilt Arimidex tabletter om morgenen, kan du få en kur for brystcancer på samme dag. Ekspresslevering gir mulighet for rask mottak av Arimidex på hvilken som helst norsk adresse.

Du kan få Arimidex i nærmeste postkontor eller på terskelen av huset, avhengig av ditt valg av leveringsmåte. Man bør dokumentere identitet for å få Arimidex på postkontoret eller med budtjeneste.

Det bør bli husket at, bør man være på den angitte adressen på tidspunktet levering for å få en Arimidex hvis bestilling ble gjørt på nettet med hjemlevering. Arimidex er et reseptbelagt legemiddel og så budtjenester må overføre det personlig. Vanligvis budtjeneste advarer om leveringstidspunktet på telefonen for ca 30-60 minutter før ankomst.

Arimidex legemidlet er tilgjengelig på markedet i over 20 år og har hjulpet til mange pasienter å etablere kontroll over brystcancer. Dessverre en antall av nye tilfeller av brystcancer vokser jevnt og Arimidex 1 mg brukes for behandling mer enn vanlig. Mer enn 2700 nye tilfeller av sykdommen diagnostisert hvert år i Norge.

Den høye kostnaden for arimidex kan være en hindring for behandling av pasienter med lave nivåer av inntekt. Men Norge har flere legemidler (generika) for i dag som har forskjellige navn og forskjellige priser, men de har akkurat det samme virkestoffet – Anastrozol og effekten- produksjonsreduksjon av østradiol.

Kjøp av generika Arimidex på nettet i Norge vil redusere kostnadene for behandling av cancer. For eksempel, man kan bestille 100 tabletter av Anastrozol Teva 1 mg til prisen av ca 1300 kroner på nettet. Denne prisen er lavere på 65% enn prisen på branded legemiddel.