propecia

Skallethet hos menn er ikke farlig for fysisk helse, men det kan føre til en rekke psykologiske traumer. Dette skjer ofte når hårtap oppstår i ung alder og gradvis utvikler seg.

Propecia medisinen er i stand til ikke bare å bremse ned hårtapet, men også fremme veksten av nye hår. Vellykkede studier på ettermarkedet og et stort antall positive vurderinger på menns fora er grunnen til at flere og flere mennesker ønsker å kjøpe Propecia, før andre medisiner for behandling av skallethet.

Årsakene til skallethet kan være arvelige, metabolske eller hormonelle sykdommer. Propecia medisiner er i stand til å gjenopprette hårveksten uavhengig av årsakene til deres tap.

Propecia: Generell informasjon

Amerikanske menn har hatt muligheten til å kjøpe Propecia siden tidlig 1997. Litt senere ble Propecia medisiner godkjent av helseetatene i Storbritannia, Frankrike, Tyskland, Australia, Canada, USA, Singapore, Canada, Hong Kong og New Zealand.

Produsenten av Propecia er Merck – en internasjonal utvikler og distributør av legemidler. Propecia leveres i form av tabletter.

Hver Propecia pille inneholder 1 mg av den aktive farmasøytiske ingrediensen Finasteride. Denne ingrediensen hindrer omdannelsen av testosteron til dihydrotestosteron som fremmer styrkingen og veksten av hår.

Denne medisinen leveres bare i en dose på 1 mg, men mange spør seg selv – «Hvor kan jeg kjøpe Propecia 5mg online? » Disse pillene kan finnes under merkenavnet Proscar (Finasteride 5mg). Proscar brukes til å behandle godartet prostatahyperplasi.

Menn som opplever problemer med hårvekst kan kjøpe Propecia i merket emballasje som inneholder 7, 28 eller 84 åttekantede filmdrasjerte tabletter. Kjøp av en stor pakke kan redusere prisen på Propecia pillen.

Hvordan ta Propecia?

Stoffet er ment som en monoterapi av skallethet hos menn. Under bruk av Propecia, ikke ta andre medisiner for behandling av skallethet, selv de som er tilgjengelig for salg uten resept.

Propecia piller bør tas ikke mer enn én gang per dag. Propecia kan tas med eller uten mat. For at det skal være lettere å svelge, ta tabletten med vann.

Propecia (Finasteride) forårsaker ikke en umiddelbar terapeutisk effekt. Hvis du vil at skalletheten blir stoppet og nytt håret skal begynne å vokse, vær klar for det faktum at du må kjøpe en masse Propecia piller.

I de fleste tilfeller kan en merkbart resultat oppnås etter tre eller flere måneder ved bruk av Propecia piller. Seponering av behandlingen fører til en reversert effekt innen 12 måneder.

Propecia: Bivirkninger

Før du kjøper Propecia (Finasteride), spør en farmasøyt hvilke bivirkninger stoffet forårsaker. På forskjellige fora, kan du finne informasjon som om Propecia reduserer sexlyst som de fleste menn bekymrer seg for.

I sjeldne tilfeller, fører Propecia virkelig til svake seksuelle bivirkninger – ereksjonsproblemer og nedsatt seksuell lyst. Disse bivirkningene forsvinner hos de som slutter å ta Propecia, så vel som hos de fleste menn som fortsatte å ta medisinen.

Andre bivirkninger av Propecia kan være brystsmerter, følelse av bekymring og angst, elveblest, hevelse i ansiktet og leppene. For å minimere risikoen for bivirkninger, følg den anbefalte doseringen.

Hvor kan jeg kjøpe Propecia (Finasteride)?

Bare i USA, kan du kjøpe generiske legemidler av Propecia hos mer enn åtte farmasøytiske selskaper, og derfor er deres pris annerledes.

Menn kan også kjøpe billig generisk Propecia på nettapoteker. Du kan betale for din bestilling via PayPal eller annet populært betalingssystem. Hvis du aldri har bestilt medisiner for å behandle skallethet på nettet før, kan du spørre alle dine spørsmål via e-post.